Jabil Packaging Solutions lanceert nieuwe duurzame verpakkingsdiensten; Versnelt de innovatie van duurzame verpakkingen

De lancering valt toevallig samen met de wereldpremière “Green Carpet”-screening van “The Sustainable Packaging Revolution: een documentaire van Jabil” op 27 juni 2019

ST. PETERSBURG, Fla.--()--Jabil Packaging Solutions (JPS), een divisie van Jabil Inc. (NYSE: JBL), heeft vandaag een nieuwe pakket duurzame verpakkingsdiensten geïntroduceerd, waarmee merken met verpakte goederen snel nieuwe innovatieve duurzame verpakkingsformaten kunnen ontwerpen en leveren op de markt.

Tegenwoordig bevinden bedrijven die Consumer Packaged Goods (CPG) produceren zich op een keerpunt. Ze moeten slimme manieren vinden om hun producten en verpakkingen duurzaam te maken of worden geconfronteerd met groeiende regelgeving, belastingen en afwijzende consumenten. Bedrijven proberen te reageren op duurzaamheidsmandaten en willen het juiste doen voor het milieu. Maar beoordelen van wat nodig is, het vinden van de juiste materialen en het ontwerpen van producten die voldoen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van hun bedrijf, is buitengewoon complex vanwege de wisselwerkingen en expertise die nodig zijn voor end-to-end duurzame ontwikkeling.

“Voor CPG's is er nog nooit een grotere uitdaging geweest dan de overgang naar een echt duurzaam bedrijfsmodel”, zegt Jason Paladino, Vice President of Technology bij JPS. “Het managen van deze verschuiving en het daadwerkelijk realiseren van duurzaamheidsdoelen vereist een nieuw niveau van partnerschap en samenwerking in de gehele toeleveringsketen. Als leverancier van op maat gemaakte verpakkingsoplossingen met een rijke geschiedenis aan transformationele merkwaarde-verpakkingen, zijn we bij uitstek in staat om nauw samen te werken met merken om deze uitdagingen snel op te lossen, terwijl we de complexiteit beperken en risico's verminderen.”

Jabil Packaging Solutions heeft zijn diensten voor op maat gemaakte verpakkingen uitgebreid, ontworpen om de unieke duurzaamheidsdoelstellingen van elk bedrijf te ondersteunen. Deze nieuwe oplossing bestaat uit drie diensten die het proces voor de ontwikkeling van nieuwe producten versnellen, terwijl het risico dat gepaard gaat met de ontwikkeling van nieuwe duurzame verpakkingsformaten drastisch wordt gereduceerd, waaronder:

 • Ontwerp voor duurzaamheid: Stimuleer een snellere marktintroductietijd en milieuvriendelijke validatie met een bewezen proces van ontwerpinnovatie.
 • Beoordeling van duurzame verpakking: Beoordeel vaak belangrijke duurzaamheidsfactoren, zoals koolstofvoetafdruk en recycleerbaarheid, parallel met de essentiële vereisten voor het introduceren van nieuwe producten.
 • Inkoop van materialen en ontwikkeling: Introduceer holistische inkoopstrategieën die rekening houden met prijs, optimalisatie van de toeleveringsketen en prestaties.

Het nieuwe pakket van diensten voor duurzame verpakkingen stelt klanten in de voedingsmiddelenbranche, thuiszorg, persoonlijke verzorging en professionele zorgsector in staat om samen te werken met een leider op het gebied van verpakkingsinnovatie met expertise op alle gebieden van de ontwikkeling van duurzame verpakkingen:

 • Gereduceerde complexiteit - het elimineren van de noodzaak om meerdere leveranciers, ontwerphuizen en converters te coördineren.
 • Snellere marktintroductietijd - stimulans voor snelle cycli van ontwerp-iteratie en beoordeling van de koolstofemissies van idee tot levering, allemaal onder één dak.
 • Gereduceerd risico - zorgen dat nieuwe op maat gemaakte verpakkingsformaten gebruikmaken van in de branche geaccepteerde richtlijnen voor duurzaam ontwerpen; gebruik van levenscyclusanalysesoftware voor verpakkingen om de verwezenlijking van duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven te ondersteunen; en, gebruikmakend van de intelligentie die is verkregen door prestatietests van alle commercieel beschikbare duurzame materialen.

De nieuwe documentaire van Jabil belicht geavanceerde technologische oplossingen van duurzame materialen

Veel van 's werelds toonaangevende merken hebben publiekelijk verklaard dat ze hun verpakking 100% herbruikbaar of recyclebaar willen maken tegen 2025, hoewel beperkingen in de materiaalwetenschap de grootste belemmering kunnen vormen om die mijlpaal te bereiken. Volgens het onderzoek Trends van duurzame verpakking van Jabil zegt 44 procent van de besluitvormers over verpakkingen dat het gebrek aan technische oplossingen de grootste obstakels zijn waar CPG's mee te maken hebben bij het bereiken van hun doelstellingen.

"The Sustainable Packaging Revolution: een documentaire van Jabil" verkent de race om nieuwe oplossingen te ontwikkelen die een duurzamere benadering van verpakkingen stimuleren. (Klik hier om de trailer te bekijken). Met inbreng van marktleiders Danimer Scientific, een pionier in het creëren van duurzamere, natuurlijkere manieren om kunststof producten te maken, en KW Plastics, 's werelds grootste kunststof recycler van polyethyleen en polypropyleen met hoge dichtheid, kijkt de documentaire verder dan traditionele duurzaamheidsuitdagingen, regelgeving, infrastructuur van de recycling, garantie van levering en anderen, en onderzoekt oplossingen voor complexe materiaalwetenschappelijke limieten.

De media en het publiek worden uitgenodigd om deel te nemen aan de virtuele “Green Carpet”-wereldpremière van “The Sustainable Packaging Revolution: een documentaire van Jabil” op YouTube op donderdag 27 juni 2019 om 11.30 uur (EDT). De première wordt gevolgd door vraag- en antwoordsessie conferentiegesprek met leiders van Jabil, Danimer Scientific en KW Plastics.

Media kunnen vragen stellen aan RSVP met Erin Vadala, Warner Communications op erin@warnerpr.com. Er zijn interviews beschikbaar.

Ondersteunende citaten

 • Stephanie Baker, Executive Director of Market Development, KW Plastics
  “Als 's werelds grootste kunststof recycler en leverancier van gerecyclede harsen, zien we een steeds toenemende vraag naar hoogwaardige post-consumer harsen. We juichen Jabil toe voor het onderzoeken van de opties en kansen voor PCR in verpakkingen terwijl ze eraan werken om hun klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.”
 • Stephen Croskrey, CEO van Danimer Scientific
  “Het reduceren van de milieueffecten van kunststof afval zal een gezamenlijke inspanning vergen tussen de publieke en private sector, en het begint allemaal met het voorlichten van bedrijven en belanghebbenden in de sector over de beste technologie en processen die momenteel beschikbaar zijn. Het initiatief van Jabil komt op een kritiek moment en het was een voorrecht voor ons team om onze kennis over de huidige staat van biologisch afbreekbare kunststoffen aan de documentaire bij te dragen.”
 • Matthias C. Lohner, Operations Manager, GBU Nescafé Dolce Gusto
  “Duurzaamheid is niet allen fijn om te hebben, het is een strategische noodzaak. Hoewel het niet in een vacuüm kan gebeuren. Het vereist hervormende samenwerking in de gehele waardeketen, waar merken, converters en leveranciers allemaal werken aan een gemeenschappelijk doel. Het vermogen om naadloos ontwerp, inkoop en levenscyclusanalyse te orkestreren, is essentieel om het risico te reduceren van het lanceren van nieuwe duurzame verpakkingsformaten en het versnellen van de marktintroductietijd, die beide cruciaal zijn in de huidige wereldeconomie.”

Over Jabil

Jabil (NYSE: JBL) is een leverancier van productieoplossingen die uitgebreide diensten voor ontwerp, productie, toeleveringsketen en productbeheer levert. Door gebruik te maken van de kracht van meer dan 200.000 mensen verdeeld over 100 vestigingen in 29 landen, vereenvoudigt Jabil de complexiteit en levert het waarde voor een breed scala van sectoren, waardoor innovatie, groei en klantensucces mogelijk worden gemaakt. Ga voor meer informatie naar jabil.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Vadala
Warner Communications
978-468-3076
erin@warnerpr.com

Contacts

Erin Vadala
Warner Communications
978-468-3076
erin@warnerpr.com