NEDERLANDSE TOPADVOCATEN TREDEN TOE TOT AMSTERDAMSE VESTIGING VAN SCOTT+SCOTT EUROPE B.V.

AMSTERDAM--()--Scott+Scott Europe B.V. heeft aangekondigd dat Damiën Berkhout, Stefan Tuinenga en Marianne Meijssen zullen toetreden tot het nieuwe Amsterdamse kantoor. Scott + Scott, met kantoren in New York, Londen, Californië, Connecticut, Ohio, en nu Amsterdam, is een internationaal erkend advocatenkantoor bekend van advies aan multinationals en institutionele investeerders op het gebied van schadeverhaal.

Alle drie advocaten hebben uitgebreide ervaring op het gebied van litigation en mededingingsrecht. Berkhout is expert op het gebied van complexe geschilllen en kartelschadeverhaal. Tuinenga heeft uitgebreide ervaring op het gebied van antitrust litigation en collectieve acties. Meijssen is gespecialiseerd in mededingingsschadeclaims.

Nederland is een aantrekkelijk land voor schadeclaims, en recente ontwikkelingen hebben die positie versterkt. Scott+Scott heeft het Amsterdamse kantoor geopend in reactie op de wens van cliënten om een wereldwijde verhaalsstrategie in te zetten, in plaats van een versnipperde benadering afhankelijk van locatie. Amerikaanse cliënten van het kantoor hebben nu een verhaalsmogelijkheid voor schade buiten de Verenigde Staten zonder dat andere lokale kantoren ingeschakeld hoeven te worden. Bovendien kan het nieuwe kantoor zorgen adresseren van Europese cliënten over het beslechten van geschillen post-Brexit.

“Scott+Scott heeft miljarden dollars voor haar cliënten verhaald in complexe kartel- en andere schadezaken” zegt Berkhout. “Het is enerverend om toe te treden tot het eerste internationale plaintiff-kantoor in Nederland “.

“Damiën, Stefan en Marianne zijn prachtige aanvullingen op het wereldwijde team van litigators van Scott+Scott.” zegt David Scott, managing partner. “Wij zullen onze internationale positie laten blijven groeien om zeker te stellen dat onze cliënten gediend worden onafhankelijk van waar ze gevestigd zijn of waar ze schade hebben geleden”.

Scott+Scott treedt in Nederland momenteel op voor verscheidene grote eisers in de high voltage power cables-zaak. In het Verenigd Koninkrijk staat Scott+Scott onder meer Hermès, GrandVision en Vodafone bij in rechtzaken tegen Visa en Mastercard.

Het kantoor van Scott+Scott Europe B.V. is gevestigd aan de Herengracht 280, 1016 BX Amsterdam, Nederland. Tel: +31 20 808 2064.

Over Scott+Scott Attorneys at Law LLP

Scott+Scott heeft uitgebreide ervaring op het gebied van schadeverhaal in aandeelhouders- en mededingingszaken en arbitrage in de Verenigde Staten en Europa. Het kantoor vertegenwoordigt multinationals, pensioenfondsen, stichtingen en andere entiteiten wereldwijd. Scott + Scott heeft kantoren in New York, Londen, Amsterdam, Connecticut, Californië en Ohio. Voor meer informatie zie www.scott-scott.com of bel +1.800.404.7770.

Contacts

For Scott+Scott: Marty Ellery
Phone: 001-414-322-9437; mellery@scott-scott.com

Contacts

For Scott+Scott: Marty Ellery
Phone: 001-414-322-9437; mellery@scott-scott.com