You Bank, het bankplatform voor digitale activa, presenteert op UNCHAIN 2019 in Berlijn

SINGAPORE--()--De Blockchain Conference UNCHAIN 2019 werd op 14 en 15 juni 2019 gehouden in Berlijn, Duitsland. You Bank, een bankplatform voor digitale activa, was aanwezig op de conferentie en hield een toespraak. You Bank heeft daarna een briljante intrede gedaan op de Europese markt en officieel de opmaat tot de mondiale lay-out gemaakt!

Het bankplatform voor digitale activa van You Bank, de Federal Reserve van de digitale wereld

You Bank, een multinationaal blockchainplatform voor financiële dienstverlening van wereldklasse, is een welverdiende wereldwijde leider op het gebied van digitaal activabeheer. You Bank, met hoofdkantoor gevestigd in Singapore, is opgericht door de familie Richmond, een van de negen Joodse families die bekend staat als de familie 'Rothschild' in de digitale wereld.

Global CEO Daniel van You Bank was aanwezig en hield een toespraak op de conferentie. Hij liet weten dat de oorspronkelijke bedoeling van You Bank was om een digitale bank op te richten die wereldwijd kan opereren in het tijdperk van de digitale economie. You Bank zal zich bezighouden met digitaal activabeheer, handel in digitale activa, wereldwijde activa-allocatie, digitale fondsen, digitale trust, verzekering van digitale activa en andere uitgebreide services. Het bankplatform voor digitale activa van You Bank zet zich in om wereldwijde gebruikers te voorzien van 'one-app-for-all' digitaal activabeheer en financiële dienstverlening en wordt zo de 'Federal Reserve' van de digitale wereld.

Bovendien heeft You Bank wereldwijd momenteel meer dan 150 medewerkers in dienst voor financiële productontwikkelingen, activabeheer, handel, technologie-onderzoek en -ontwikkeling, en beheert het momenteel meer dan 60.000 BTC's.

You Bank creëert een echte grenzeloze ecologie voor blockchain-apps

You Bank zal onophoudelijke inspanningen leveren voor de vooruitgang van ondernemingen en maatschappelijke ontwikkeling, en uiteindelijk een 'digitale ecologische gemeenschap' creëren in de digitale wereld, waar we gezamenlijk kunnen creëren, bezitten, bouwen, delen en collectief winnen. Er zal een tijd komen voor alle projecten om samen te komen op het door You Bank gecreëerde platform, dat uiteindelijk een grenzeloze en delende 'digitale ecologische gemeenschap' zal opbouwen, een ecologisch platform voor wereldwijde convergentie van financiële en commerciële hulpbronnen.

You Bank verankert de waarde van digitale valuta

Daarnaast is You Bank het eerste en enige platform ter wereld dat de waarde van digitale valuta kan verankeren. You Bank heeft de zakelijke structuur van de gehele digitale economie fundamenteel veranderd. Digitale valuta verankeren zorgvuldig de langetermijnwaarde van het wereldwijde ecosysteem van You Bank, en het in bezit hebben van de digitale activa van You Bank kan voortdurend hoge rendementen genereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.