Unitedprint.com SE - Partner Dag 2019 een daverend succes!

Eind mei kwamen 50 partnershops van het USS-partnerprogramma bijeen voor de Partner Dag in Dresden.

Unitedprint.com SE - Partner Dag 2019 een daverend succes!

RADEBEUL, Duitsland--()--De online printer Unitedprint.com SE nodigde eind mei 50 partnershops van het USS (Unitedprint Shop Services)-partnerprogramma uit in Dresden om hun ervaringen te delen.

Onder het USS-merk biedt de online printshop lokale printbedrijven de mogelijkheid om gratis hun eigen online Partnershop te openen. De jaarlijkse Partner Dag bood de deelnemers de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met andere winkelpartners uit Duitstalige landen, de actuele trends in lokale verkoop te bespreken en exclusieve tips voor hun eigen partnershop te krijgen. De Partner Dag 2019 vond plaats in de EnergieVerbund Arena van het ijshockeyteam Dresdner Eislöwen en nodigde de partners niet alleen uit om te netwerken, maar ook om deel te nemen aan een ijshockeytraining op deze speciale locatie.

"De partners kregen de kans om van de besten te leren en ideeën uit te wisselen in een ontspannen sfeer," aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director van Unitedprint Holding. "Onze lokale distributie via onze partnershops verloopt uitstekend met sterke groeipercentages. De persoonlijke service en jarenlange reputatie van onze partners, in combinatie met onze technologie en producten, werpen hun vruchten af".

Vanwege de succesvolle Partner Dag 2019 is er voor volgend jaar een Europees evenement met alle 250 partners in Europa gepland.

Unitedprint.com SE is een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als één van de toonaangevende printshops van Europa heeft Unitedprint circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint.com SE haar klanten ook van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

De originele brontaaltekst van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Contacts

Kerstin Esselbach
kerstin.esselbach@unitedprint.com
+49-351-27225388

Release Summary

Unitedprint.com SE - Partner Dag 2019 een daverend succes! Eind mei kwamen 50 partnershops van het USS-partnerprogramma bijeen voor de Partner Dag in Dresden.

Contacts

Kerstin Esselbach
kerstin.esselbach@unitedprint.com
+49-351-27225388