Innovusion kondigt zijn LiDAR-systeem met hoge resolutie beeldgraad "Cheetah" aan, waarmee de veiligste prestaties in de voertuigmobiliteitsindustrie mogelijk wordt gemaakt

Het eerste gepatenteerde dubbel-roterende polygoonontwerp in de branche biedt de veiligste en meest betrouwbare detectie die beschikbaar is, terwijl de haarscherpe resolutie en de capaciteit voor lange afstanden worden behouden

Innovusion's Cheetah long-distance LiDAR System...the safest in the mobility safety industry (Graphic: Business Wire)

LOS ALTOS, Californië--()--Innovusion Inc., de wereldwijde leider in het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve hybride Solid State LiDAR-systemen voor voertuigveiligheidstoepassingen, heeft de beschikbaarheid van zijn Cheetah-systeem aangekondigd. Gebaseerd op zijn innovatieve roterende optische polygoonarchitectuur, heeft Innovusion gepatenteerde detectorelectronica, geavanceerde optica en verfijnde software-algoritmen samengevoegd om een systeem te bieden dat geen enkel vergelijkbaar systeem in de branche voor LiDAR-voertuigmobiliteitssystemen met lange afstanden en hoge resolutie kent.

Slimme architectuur, gestroomlijnd ontwerp van optica en geïntegreerde optische paden resulteren in een snelle productie, schaalbaarheid in de productie van de automobielindustrie en lagere kosten. De mogelijkheid om een detectiebereik van 200 meter te bieden voor objecten met een reflecterend vermogen van 10% en voor het duidelijk detecteren van objecten tot 280 meter, biedt de beste en meest geavanceerde melding die vandaag de dag beschikbaar is, waardoor er meer reactietijd voor het voertuig wordt gecreëerd om de beste actie te bepalen die resulteert in optimale veiligheidsprestaties. Het systeem behaalt haarscherpe beeldvorming vanwege het grote aantal verticale en horizontale scanlijnen die het hele gezichtsveld dekken. Elk object wordt weergegeven door een uitzonderlijk dichte puntenwolk, resulterend in optimale veiligheid door de capaciteit om geen belangrijke objecten in het gezichtsveld over het hoofd te zien. Vanwege de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Cheetah is de puntenwolk bijzonder geschikt voor het samensmelten met cameragegevens op pixelniveau, waardoor een rijke dataset wordt geproduceerd die resulteert in baanbrekende betrouwbare detectie en classificatie van objecten. Op basis van zijn superieure prestaties, mogelijk gemaakt door de innovatieve benadering van roterende polygonen, unieke detectorelektronica en gepatenteerde algoritmen, is het Cheetah-platform ideaal voor veiligheidssysteemarchitecten als de belangrijkste waarnemingssensor voor L3+ autonome voertuigen, waardoor de noodzaak voor meerdere LiDAR-systemen wordt verminderd.

De belangrijkste specificaties van het Cheetah-systeem omvatten een schermresolutie van 300 verticale pixels, terwijl tegelijkertijd een framesnelheid van 10 Hz wordt behouden. De haarscherpe resolutie wordt bereikt door zijn resolutie van 0,13 graden ten opzichte van de verticale FOV van 40 graden en de resolutie van 0,14 graden ten opzichte van de horizontale FOV van 100 graden. Vanwege de efficiënte roterende polygoonarchitectuur verbruikt Cheetah minder dan 40 W, waardoor dit het meest energie-efficiënte systeem is van alle hoogwaardige LiDAR-systemen die momenteel beschikbaar zijn. Het Cheetah LiDAR-platform is een miniatuur en robuust met een sensorkopafmeting van 112 mm (h) x 145 mm (b) x 105 mm (d), met een stappenplan om de toekomstige voetafdruk en vormfactor aanzienlijk te verminderen.

Dr. Junwei Bao, CEO van Innovusion, zei: "Onze technologiestrategie was om het Cheetah-platform te creëren met behulp van een weloverwogen combinatie van volwassen in de industrie bewezen technologie gecombineerd met innovatieve interne expertise van optica en systemen om de prijs/prestatie en maakbaarheid van de resulterende oplossing te optimaliseren. Ons team van innovatieve en uiterst bekwame ontwerpers van precisie-optische systemen heeft de eerste hoogwaardige op polygoon gebaseerde beeldgraad oplossing ontwikkeld die robuust genoeg is voor de veeleisende behoeften van de automobielindustrie. We wisten al snel dat we om het veiligst mogelijke mobiliteitssysteem te maken, we 1550nm-laser moesten gebruiken in combinatie met een groot diafragma polygoon om de best mogelijke afstand en resolutie te bereiken, en zo de betrouwbaarheid en veiligheid te maximaliseren. Wij geloven dat Cheetah haarscherpe beelden en het beste prijs/prestatie-aanbod in de huidige branche levert, waarvan we zeker weten dat dit snel zal worden toegepast in de markt."

Toepassingen omvatten voertuigbeveiligingssystemen, autonome voertuigsystemen en V2X (voertuig-naar-alles) voor auto's, vrachtwagens, bussen, treinen en terreinvoertuigen.

De prijs per stuk is $ 35.000 voor kleine hoeveelheden.

OVER INNOVUSION

Innovusion Inc., een particulier bedrijf, werd opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Los Altos, Californië. Het is 's werelds leider in LiDAR-systemen (Light Detection and Ranging) met een hoge beeldkwaliteit en voor lange afstanden. Het eerste product, Cheetah, maakt gebruik van zijn gepatenteerde innovatieve, betrouwbare ontwerp met dubbele roterende polygonen, die 's werelds veiligste oplossing voor autonome voertuigbesturingssystemen van niveau 3+ mogelijk maakt. Het heeft in de zomer van 2018 met succes een A Round-financiering van $ 30 miljoen afgerond. Bezoek ons op internet op www.innovusion.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

De heer Steve Ehrsam
Innovusion Inc.
Tel: 408 464 0253
E-mail: steve.ehrsam@innovusion.com

Contacts

De heer Steve Ehrsam
Innovusion Inc.
Tel: 408 464 0253
E-mail: steve.ehrsam@innovusion.com