Small Giant Games kondigt epische uitbreiding aan van Empires & Puzzles

Functies omvatten onder meer meerdere basis updates, vergrote Stronghold Levels en een nieuw gebouw genaamd de Hunter’s Lodge

Download

Loading media player...

Empires & Puzzles from Small Giant Games

SAN FRANCISCO--()--Small Giant Games (“Small Giant”), een dochtermaatschappij van Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldwijde leider in interactief entertainment, kondigt een grote uitbreiding aan van zijn populaire franchise: Empires & Puzzles. De uitbreiding, die grote steun kent onder spelers van het spel, beschikt over belangrijke basis updates waaronder een verhoging van het maximale stronghold niveau van 20 naar 21, alsook geavanceerde versies van mijnen, boerderijen, opslagruimtes en huizen. Eveneens wordt er een gloednieuw gebouw geïntroduceerd: de Hunter’s Lodge, waardoor spelers nieuwe gevechtsvoorwerpen kunnen ontwerpen.

Sinds het Small Giant team zich vorig jaar aansloot bij de Zynga familie, staan we versteld van hun constante vindingrijkheid bij het innoveren van Empires & Puzzles, een hoeksteen van ons portfolio van eeuwige franchises,” zei Bernard Kim, Directeur Publishing van Zynga. “Deze uitbreiding toont de toewijding van het team, dat uit gepassioneerde gamers bestaat, om de leukste ervaringen te creëren voor de Empires & Puzzles gemeenschap.”

Zynga nam Small Giant, dat het hoofdkantoor in Helsinki heeft, in januari 2019 over. Small Giant bracht een ervaren ontwikkelingsteam en nog een eeuwige franchise met zich mee naar het live portfolio van Zynga’s Empires & Puzzles, wat benaderbare match-3 battles combineert met diepgaandere gameplay elementen zoals hero collection, base building en social alliances.

Sinds het debuut in 2017, is Empires & Puzzles al meer dan 34 miljoen keer gedownload en behaalde het de nummer 1 positie bij Grossing in 57 landen in de Apple App Store en in 24 landen bij Google Play. Het hit nummer heeft ook de wereldwijde hitlijsten van de Top 10 Grossing Games gehaald in 124 landen in de Apple App Store en bij Google Play.

De laatste uitbreiding van Empires & Puzzles’ werd in eerste instantie gestuurd door een van diens getalenteerde ontwikkelaars: Sofia Vanhanen. Met 20 jaar is Vanhanen een van de jongste vrouwelijke ontwikkelaars werkend in de mobiele gaming industrie. Als fervent speler van Empires & Puzzles, begon ze bij Small Giant te werken toen ze haar universitaire opleiding in computer wetenschappen afrondde.

Het is een droom die uitkomt om aan een game te werken waar je al zo lang gepassioneerd over bent,” zei Vanhanen. “Ik kan mijn perspectief als een toegewijd fan gebruiken om nieuwe ideeën te implementeren die onze spelers geweldig zullen vinden. Ik kan niet wachten op de reactie van iedereen op de nieuwe basis updates.”

Opmerking van de redactie = Ondersteunend beeld en video hulpmiddelen: https://app.box.com/s/wyywt4moif6gqj4v062gvogrysxfwc1i

Over Zygna Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Toekomstgerichte verklaring

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, met betrekking tot, onder andere, toekomstige uitbreiding en updates van Empires & Puzzles. Toekomstgerichte verklaringen omvatten vaak woorden zoals “perspectief,” “geprojecteerd,” “gepland,” “voornemens,” “zullen,” “anticiperen,” “geloven," “target,” “verwachten,” en andere termen met betrekking tot de toekomende tijd. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstige verklaringen omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. Buitensporig vertrouwen moet in dergelijke toekomstige verklaringen niet worden gesteld, aangezien die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke verklaringen te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen zijn, of zullen, in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zynga Media Contact:
Sarah Ross
sarah@zynga.com | (310) 924-1404

Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Contacts

Zynga Media Contact:
Sarah Ross
sarah@zynga.com | (310) 924-1404

Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271