Optiv Security erkend als een Sterke presteerder in Global Cybersecurity Consulting Providers-rapport van Independent Analyst

-- Integrator van beveiligingsoplossingen ontvangt hoogste mogelijke score voor Delivery and Engagement Innovation, IP and Asset-Based Consulting en Go-To Market Strategy, naast drie andere criteria --

DENVER & LONDEN--()--Optiv Security, een wereldwijde cyberbeveiligingsintegrator die end-to-end cyberbeveiligingsoplossingen levert, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf erkend is door Forrester Research als een Sterke presteerder in The Forrester WaveTM: Global Cybersecurity Consulting Providers, Q2 2019. Het rapport identificeert Optiv als de ontvanger van de hoogst mogelijke score voor zes criteria:

 • Delivery and engagement innovation
 • IP and asset-based consulting
 • Technical consulting and assessment capabilities
 • Cybersecurity focus
 • Go-to-market strategy
 • Partnership ecosystems

"De benadering van Optiv ten aanzien van cybersecurity is afgestemd op nieuwe bedrijfsmodellen en gericht op het bevorderen van klantgerichte resultaten. Het is ontworpen om bestaande cyberbeveiligingsprogramma's te optimaliseren en te rationaliseren, nieuwe geïntegreerde end-to-end cyberbeveiligingsprogramma's te bouwen en klanten te helpen bij het transformeren van de wijze waarop ze cybersecurity consumeren en toepassen," aldus Bryan Wiese, vicepresident van de divisie Global Advisory Services van Optiv.

"Wij zijn van mening dat het ontvangen van deze aanduiding door Forrester als een Sterke presteerder onze aanpak ten aanzien van het adviseren van wereldwijde ondernemingen bevestigt," vervolgde Wiese. "Historisch gezien heeft de angst voor externe bedreigingen en kwetsbaarheden vaak de beveiligingsinitiatieven van klanten bepaald. Die angst heeft soms geleid tot tactische investeringen, te veel nadruk op technologie en silogebaseerde probleemoplossing. Bij Optiv werken we samen met klanten om hun beveiligingsprogramma's van binnenuit te beheren, te beginnen met risicobeperking en vanaf daar te bouwen met een aangepaste strategie, gerichte procesdefinitie, technologische rationalisatie en operationele optimalisatie, doorlopende metingen en communicatie. Onze aanpak is specifiek ontworpen om organisaties te voorzien van geïntegreerde cyberbeveiligingsoplossingen die inspelen op de snelheid van bedrijfsverandering door nieuwe adviesdiensten en cyberbeveiligingsoplossingen op basis van verbruik en resultaten te bieden. Ons doel is om klanten te helpen bij het vinden van de juiste balans tussen risicobeperking, bedrijfsuitlijning en kosten."

De volledige reeks adviesdiensten van Optiv kan onafhankelijk worden gebruikt of gecombineerd met de integratie- of beheerde diensten van Optiv, of het Cyber-as-a-Service (CaaSTM)-platform om de grondbeginselen van beveiliging vorm te geven in zes hoofddomeinen:

 • Risicobeheer en -transformatie – Optiv stelt klanten in staat risico- en regelgevingsveranderingen aan te pakken met een strategie van binnenuit die begint met de zakelijke behoeften en die strategie, technologie en processen toepast om de risico's effectief te beheren en cyberveerkracht mogelijk te maken.
 • Operationele cyberprocedures – Optiv helpt klanten bij het vinden van de juiste balans tussen mensen, processen, technologieën en leveringsmethoden om de paraatheid voor dreigingen te vergroten, terwijl tegelijk de bedrijfsdoelstellingen en operationele veerkracht worden afgestemd en meetbare resultaten tegen lagere operationele kosten worden behaald.
 • Digitale cybertransformatie – Optiv stemt de zakelijke behoeften van klanten af met een security-by-design benadering die gebruik maakt van big data analyse, IoT, cloud, orkestratie en automatisering en aanvullende technologische innovaties om flexibele processen en controles met elkaar te verbinden.
 • Identiteits- en gegevensbeheer – Optiv helpt klanten bij het aanpakken van identiteits- en gegevensuitbreiding en -blootstelling met uitgebreide, strategische identiteits- en gegevensbeheeroplossingen. Door organisaties in staat te stellen snel en veilig toegang te krijgen tot de juiste bedrijfsmiddelen in en buiten de locatie, wordt vertrouwen en compliance in het bedrijf gewaarborgd, terwijl bovendien de beveiliging wordt versterkt door gevoelige gegevens te classificeren, te beheren en te beschermen.
 • Dreigingsbeheer – Het proactief oplossen van het beheer van bedreigingen vereist een uitgebreid programma dat de volgende onderdelen omvat: bijhouden van technologische en regelgevende wijzigingen, bevorderen van de beveiliging in de levenscycli voor netwerkontwerp en software-ontwikkeling, voortdurende bedreigingsmodellering, testen en remediëren, inzicht in het aanvalsoppervlak en paraatheidsoefeningen om het spiergeheugen en een robuuste respons te oefenen als zich een incident voordoet.

Ga naar de website van Optiv voor meer informatie over de cyberbeveiligingsadviesdiensten van Optiv.

Volg Optiv
Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
YouTube: www.youtube.com/c/OptivInc
Blog: www.optiv.com/explore-optiv-insights/blog

Over Optiv Security
Optiv is een wereldwijde integrator van cyberbeveiligingsoplossingen - een 'one-stop' vertrouwde partner met een unieke focus op cybersecurity. Onze end-to-end cyberbeveiligingsmogelijkheden omvatten risicobeheer en -transformatie, digitale cybertransformatie, dreigingsbeheer, operationele cyberprocedures, identiteits- en gegevensbeheer, en integratie en innovatie. Hiermee worden organisaties geholpen sterkere, eenvoudigere en kostenefficiëntere cyberbeveiligingsprogramma's te realiseren die de zakelijke vereisten en resultaten ondersteunen. Bij Optiv vernieuwen we cybersecurity om klanten in staat te stellen hun verbruiksmodellen te innoveren, infrastructuur en technologie te integreren om de waarde te maximaliseren, meetbare resultaten te behalen en complete oplossingen en bedrijfsuitlijning te realiseren. Voor meer informatie over Optiv kunt u terecht op www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brett Ater
(913) 304-7683
brett.ater@optiv.com
of
Jason Cook
(816) 701-3374
jason.cook@optiv.com

Contacts

Brett Ater
(913) 304-7683
brett.ater@optiv.com
of
Jason Cook
(816) 701-3374
jason.cook@optiv.com