Toevluchtsoord in Mohawk Valley van $ 55 miljoen van gaming visionair Robert 'Bob' Luciano wordt geveild via Concierge Auctions

1245 Carmichael Road - Graeagle, CA

NEW YORK--()--Een stuk vastgoed van ongeveer 1520 vierkante meter in Graeagle, CA - eigendom van gaming visionair Robert 'Bob' Luciano, een leidende figuur in de innovatie van casinotechnologie - wordt volgende maand geveild via de toonaangevende wereldwijde onderneming Concierge Auctions. Het vastgoed, dat bekend staat als 'The Cedars', beschikt over Cedars Lodge, het meer dan 1500 vierkante meter tellende hoofdverblijf, een gastenverblijf van meer dan 500 vierkante meter, een koetshuis, een stal met vijf boxen en met appartement, een kleine arena, een entertainmentpaviljoen, twee wijngrotten en een grote werkplaats met kantoor. 1245 Carmichael Road wordt zonder voorbehoud verkocht in samenwerking met Trinkie Watson van Chase International. Het bieden, dat wordt gehouden via de online marktplaats van Concierge Auctions, begint op 16 en sluit op 19 juli .

"Deze veiling biedt een zeldzame kans op een casual tot luxe levensstijl," aldus Watson. "De unieke accommodatie biedt zeldzame voorzieningen en eindeloze mogelijkheden voor een verscheidenheid aan kopers van luxe huizen."

Het hoofdverblijf van dit stuk vastgoed, Cedar Lodge, dat tot nu toe te koop stond voor $ 55 miljoen, telt meer dan 1500 vierkante meter en bestaat uit drie verdiepingen en omvat overdekte patio's, mooie uitzichten vanuit grote ramen en een ultramodern gecentraliseerd en zoneverlichtingssysteem. Er zijn in totaal vier slaapkamer suites: twee op de bovenste verdieping die elk een open haard, een zithoek en een overdekt balkon hebben, en twee op de benedenverdieping, elk met een kitchenette en één met een open haard. De hoofdverdieping heeft een grote zaal, een pianopodium, verschillende zit- en eethoeken, een grote commerciële keuken, service- en hoofdliften, een recreatieruimte en een volledige binnen- en buitenbar. Architectonische kenmerken zijn onder meer koperen dakbedekking, massief houten lambrisering van teruggewonnen Douglas-spar, licht en knoestig massief cederhout en licht mahoniehout.

Het koetshuis van het vastgoed is een studio boven een garage voor twee auto's met een rustieke ambachtelijke architectuur. De ruimte van meer dan 70 vierkante meter biedt geothermische, hydronische warmte. Het gastenhuis, dat twee verdiepingen heeft met een groot gebied voor het maken van wijn/cider, is in totaal 512 vierkante meter met een woon- en werkplaatsverdieping. Het voorgestelde gebruik voor deze ruimte is het maken van wijn met een stroom- en laadperron van 120/240 V. Daarnaast beschikt het vastgoed over vijf vijvers die voorzien zijn van Yuba-rots.

Het landgoed is gunstig gelegen nabij een hangar voor een privéjet op de luchthaven Nervino, die op 20 minuten afstand ligt.

Ga voor meer informatie naar ConciergeAuctions.com of bel +1.212.202.2940.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kari Neering kari@relevanceinternational.com
Ethan Elkins ethan@relevanceinternational.com
(212) 257-1500

Contacts

Kari Neering kari@relevanceinternational.com
Ethan Elkins ethan@relevanceinternational.com
(212) 257-1500