Nieuwe Padvinder-klasse Voert MapleStory-update Aan Na de Nederlaag van de Black Mage

Padvinder pre-creatie, Tara Burning Project en meer vanaf 12 juni

Pathfinder Update Banner (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Wereldberoemde MMORPG MapleStory kondigde vandaag aan dat de langverwachte Verkenner Boogschutter-klasse Padvinder vanaf 26 juni beschikbaar zal zijn voor spelers, met een pre-creatieperiode vanaf 12 juni. In de update van de game na het afronden van de Black Mage-verhaallijn kunnen spelers de nieuwe Avontuureiland-evenementen verkennen, een nieuwe themakerker aanpakken en sneller uplevellen met nieuwe karakters via het Tera Burning Project.

Padvinder pre-creatie begint op 12 juni en zal spelers in staat stellen om de kenmerken van hun Padvinder te kiezen, zoals geslacht, haarkleur en meer, voordat ze hun karakters kunnen uitrollen om te spelen op 26 juni. Van 12 juni tot 23 juli zullen spelers ook van het Tera Burning Project kunnen genieten, waarin één nieuw karakter per account de buitengewone eigenschap zal verkrijgen om elke keer dat ze uplevellen in totaal drie levels omhoog te gaan!

Vanaf 12 juni kunnen spelers ook deelnemen in een aantal boeiende evenementen in Avontuureiland, inclusief Avontuurbingo, Maplerunner, Omgekeerde Strijd en meer. Tijdens deze evenementen kunnen spelers aan hun Avontuurniveau werken en Avontuurmunten verzamelen om nieuwe items in de Avontuurmuntenwinkel te kopen.

De update zorgt ook voor enorme verbeteringen in gameplaysystemen om spelers van alle niveau’s te helpen. Deze verbeteringen bestaan uit aangescherpte tutorial- en klassebevorderingsmissies, verbeterde beloningen voor themakerkers op lage levels, meer meso-drops in Reboot-werelden, verlaagde missie-eisen voor Vijfde Klassebevordering, en verbeterde Star Force-slagingspercentages en Arcane Symbol-verbeteringskosten. Meerdere klassen zullen ook vaardigheidsupdates krijgen om hun eigenschappen te verbeteren en de samenhang tussen verschillende klassen te vergroten. De nieuwe themakerker, het Geheime Bos van Elodin, zal ook beschikbaar zijn om te verkennen voor spelers van level 30 tot 59.

Spelers die tussen nu en 10 juni het Terugkeer naar Avontuur-evenement bezoeken, kunnen de Avontuur-microsite Gift Box verdienen door op de “Get Gifts Now”-knop op de pagina te klikken. Degenen die deelnemen aan het Terugkeer naar Avontuur-evenement kunnen op 12 juni ook extra gift boxes ontvangen met tal van nieuwe en exclusieve prijzen.

Bezoek voor meer details over de MapleStory Padvinder-update http://bit.ly/bw-maplestory-pathfinder.

Kenmerken:

Sociale Media:

Over MapleStory

Met 14 jaar aanhoudende topkwaliteit in gaming, blijft MapleStory een veelgeprezen MMORPG-klassieker met miljoenen geregistreerde, actieve spelers over de hele wereld. Oorspronkelijk uitgebracht in Noord-Amerika in 2005 heeft MapleStory gedenkwaardige in-game evenementen meegemaakt, meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd zien worden, en is het nog steeds het grootste online avontuur ter wereld. Bezoek voor meer informatie over de game alsjeblieft http://maplestory.nexon.net/.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 80 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon America was in 2005 de grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Nexon is genoteerd aan de beurs van Tokyo (Tokyo Stock Exchange), en het bedrijf werd in 2017 op de Nikkei aandelen Index 300 (Nikkei Stock Index 300) geplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Wahid Lodin
B/HI voor Nexon America
wahid_lodin@bhimpact.com

Contacts

Mediacontact
Wahid Lodin
B/HI voor Nexon America
wahid_lodin@bhimpact.com