Zynga lanceert Tiny Royale™ exclusief op Snap Games

Het Battle Royale Game voor tussendoor is nu beschikbaar op het multiplayer gaming platform van Snapchat

Download

Loading media player...

Tiny Royale from Zynga

SAN FRANCISCO--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider op het gebied van interactief entertainment, heeft vandaag de lancering van zijn snelle battle royal-spel bekendgemaakt, Tiny Royale™, exclusief op Snap Inc’s (NYSE: SNAP) nieuwe real-time multiplayer gaming platform, Snap Games.

Tiny Royale™ is een top-down multiplayer schietspel die de battle royale-ervaring vertaalt naar het Snapchat-platform. Spelers kunnen in Tiny Royale™ aangepaste karakters kiezen en samenspelen met vrienden of alleen in snelle rondes van twee minuten om zich rovend en schietend een weg naar de overwinning te banen. Er kunnen tot 30 spelers tegelijk spelen, in groepen van maximaal vier vrienden. Spelers kunnen met nieuwe karakters spelen en wapens en health packs verzamelen terwijl de kaart tijdens de wedstrijd krimpt tot er maar een speler, of team, overblijft.

We zijn enthousiast dat we een van de eerste bedrijven zijn die een gaming-ervaring op Snapchat lanceren,” zei Bernard Kim, directeur publishing bij Zynga. “Game-ontwikkelaars krijgen zelden de kans om een geheel nieuwe ervaring te creëren op een opkomend platform dus ons team was enthousiast om het battle royale genre te remixen in een snelle game ontworpen voor succes op Snap Games.”

Snap Games gaat over het ontdekken van nieuwe manieren waarop vrienden kunnen samenspelen en Tiny Royale™ is daar het perfecte voorbeeld voor,” zei Will Wu, Snap’s hoofd van Snap Games. “We grepen de kans aan om een een wereldleider in mobiele games zoals Zynga ons platform te laten ontwikkelen, we kunnen niet wachten om te zien wat onze community denkt over deze nieuwe manier om samen te spelen.”

Snap Games is ontworpen voor synchrone mobiele gameplay tussen vrienden, en gebouwd op de krachtige PlayCanvas game engine. Het platform, dat in april is gelanceerd, heeft een officiële selectie van originele en externe titels. Vanaf vandaag kunnen Snapchatters Tiny Royale™ direct vanaf Snapchat's berichtenfeature, Chat, spelen. Spelers kunnen ook naadloos communiceren met hun vrienden via zowel tekst en spraakgebaseerde Chatfeatures tijdens gameplay, zodat live gesprekken —en veel meer plezier—deel uitmaken van de Tiny Royale™ gamingervaring op Snapchat.

Tiny Royale™ introduceert deze zomer ook een matchmakingfeature genaamd Tiny Royale™ Leagues. De feature creëert een competitievere omgeving voor spelers door ze in groepen van 100 mensen te plaatsen, opgedeeld in 20 rangen. Spelers strijden telkens kort om in rang te stijgen en verdienen trofeeën en prijzen afhankelijk van hun prestaties.

Over Zygna Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Over Snap Inc.

Snap Inc. is a camerabedrijf. We geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste manier is om de manier waarop mensen leven en communiceren te verbeteren. We dragen bij aan menselijke vooruitgang door mensen in staat te stellen om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven, over de wereld te leren, en samen plezier te maken. Voor meer informatie, ga naar snap.com.

Ondersteunende afbeelding en video assets: https://app.box.com/s/yhbov8zs1g65gew0ht9vx68wip0v6pdl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

Sarah Ross
sarah@zynga.com / 310-924-1404
Of
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Contacts

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

Sarah Ross
sarah@zynga.com / 310-924-1404
Of
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271