4C åpner kontor i Oslo og utvider den europeiske virksomheten

Den nordiske regionen har betydelig vekstpotensial

OSLO, Norway--()--4C er et kundefokusert konsulentfirma innen digital transformasjon. I dag kunngjorde 4C at firmaet kommer til å etablere seg i Oslo og dermed ta det første skrittet på veien til hurtig ekspansjon i Norden.

4C er den største, uavhengige Salesforce Platinum-partneren i EMEA, og kontorene blir dermed å finne i den samme bygningen som Salesforce holder til, i Oslo sentrum. Kontoret vil bli ledet av salgssjef i 4C, Tarjei Bryn, Salesforce tidligere kundeansvarlige for Norge og Island.

4C har allerede en solid kundebase i Norge – inkludert Signicat, leverandør av digitale identitetstjenester, og spesialistprodusenten Dokka Fasteners, som drives av et nordisk team med 56 % vekst siden sommeren 2018.

Etter at Salesforce Ventures investerte i 4C i 2018, har 4C åpnet kontorer i Danmark, Frankrike, Storbritannia og nå nylig også i Nederland. Det nye kontoret i Oslo er den første av mange kontorer som er planlagt i Norden. Sverige er neste land ut når 4C nå tar nye skritt for å omfavne regionens enorme potensial for digital vekst.

«Norge er et voksende marked for Salesforce», kommenterte Bryn. «4C har allerede en god norsk kundebase og et stadig voksende team som ivaretar dem. Åpningen av kontoret i Oslo er et naturlig skritt videre for at vi skal kunne få mest mulig ut av markedet.»

Torkild Indstøy i Signicat: «Vi trengte en partner som kunne veilede oss gjennom de digitale transformasjonsprosessene slik at vi skal være bedre rustet til å betjene kundene våre. Da var 4C det naturlige valget. Samtidig som firmaet ekspanderer i Norden, er vi glade for å kunne si at vi er en av de første kundene i markedet som kan høste godene av denne ekspertisen.»

SLUTT

Merknader til redaktør

Om 4C

4C hjelper andre selskaper å øke den kommersielle verdien og gjennomføre forretningstransformasjon i en kundefokusert æra.

Selskapet er EMEAs største uavhengige Salesforce Platinum-partner. Firmaet tilbyr enestående ekspertise med førsteklasses teknologiintegrasjon, inkludert de sentrale skyløsningene til Salesforce. 4C gir i tillegg rådgivning på tvers av Customer 360, e-handel, Q2C-prosessen og avtaleskyen til DocuSign.

4C er lidenskapelig opptatt av at oppdragsgiverne skal lykkes og bruker derfor mye tid på å forstå hvilke utfordringer de møter og å bygge opp langsiktige relasjoner med dem.

4C utnytter kunnskapene og mulighetene i det lokale markedet for å kunne levere prosjekter i hele EMEA til en rekke ulike sektorer, inkludert høyteknologiske selskaper, produksjonsselskaper, selskaper som leverer finansielle tjenester og ikke-kommersielle organisasjoner, for mellomstore leverandørbedrifter helt opp til næringsvirksomhet. 4C ble grunnlagt i 1997. Hovedkontoret ligger i Belgia, men selskapet har kontorer spredt rundt i Europa og i Midtøsten.

Contacts

Kontaktinformasjon:
James Fahy
4C@gingermaypr.com
+44 (0) 203 642 1124

Release Summary

4C åpner kontor i Oslo og utvider den europeiske virksomheten

Contacts

Kontaktinformasjon:
James Fahy
4C@gingermaypr.com
+44 (0) 203 642 1124