Velodyne toont ‘s werelds meest geavanceerde Lidar voor autonome voertuigen op de SmartDrivingCar Summit

Velodyne Alpha Puck™ levert baanbrekende innovatie voor Smart Driving-mobiliteit

Velodyne Lidar provides smart, powerful lidar solutions that are essential technology for autonomous vehicles (AVs) and advanced driver assistance systems (ADAS). (Photo: Business Wire)

SAN JOSE, Californië--()--Velodyne Lidar, Inc. kondigde vandaag aan dat het de SmartDrivingCar Summit sponsort, die op 15-16 mei in Princeton, N.J. plaatsvindt en kopers, verkopers en facilitators van autonome auto’s, vrachtwagens en bussen samenbrengt. Op de top zal Velodyne hun slimme, krachtige lidaroplossingen bespreken en demonstreren als essentiële technologie voor autonome voertuigen (AV’s) en geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS).

De SmartDrivingCar Summit onderzoekt de fundamentele economische krachten van vraag, aanbod en openbaar toezicht die de inzet en commercialisering van autonome voertuigen stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com