Het succesvolle 3D printermerk breidt zich uit in Europa met een nieuw hoofdkantoor

Grant Flaharty, Aleph Objects CEO, announces the launch of its LulzBot line of 3D printers into the European market today with new headquarters in Rotterdam to address the specific needs of European customers and resellers. (Photo: Business Wire)

LOVELAND, Colorado--()--Aleph Objects, Inc., een leider in professionele desktop 3D-printers, zal zijn 3D-printingbedrijf vandaag op de Europese markt lanceren. Voortbouwend op de reputatie van de 3D-printerlijn van LulzBot als leider in betrouwbaarheid en gebruiksgemak, zal de uitbreiding gericht zijn op de specifieke behoeften van Europese klanten en resellers. Het nieuwe Europese hoofdkantoor Aleph Objects Netherlands B.V. is gevestigd in levendig Rotterdam, Nederland. Om toekomstige bedrijfskansen in heel Europa te hebben, werd er tevens een nieuwe holdingmaatschappij, Aleph Objects Europe Holding B.V. opgericht.

Een reputatie van prijsgekroonde betrouwbaarheid

Met meer dan 80 prijzen in 2018, verovert Aleph Objects snel de professionele en industriële 3D-printmarkt. 3D-printers van LulzBot worden door alle afdelingen van het Amerikaanse leger gekozen voor hun betrouwbaarheid en betrouwbare prestaties in de meest extreme omgevingen. Het bedrijf baseert zich op honderden van zijn eigen printers die 24/7 werken om onderdelen van productiekwaliteit voor meer printers te vervaardigen, met reeds miljoenen geprinte onderdelen. Motorsportteams kiezen ook 3D-printers van LulzBot voor hun ongeëvenaarde printkwaliteit, waarmee direct vanaf het printbed eindproducten worden gebouwd.

Een projectie van exponentiële groei

De “Europese opbrengstgroei in 2019 bereikt naar verwachting drievoudige cijfers, met een verwachte algemene vertegenwoordiging van meer dan 30% van onze toekomstige zaken,” zei Grant Flaharty, CEO en directeur van Aleph Objects. De Europese uitbreiding volgt de recente introductie van twee nieuwe 3D-printers dit jaar.

LulzBot TAZ Pro, de eerste industriële desktop 3D-printer van Aleph Objects, verstrekt multi-materieel en oplosbaar 3D-printen voor grote prototypen, productiehulp, en print-on-demand onderdelen.

Het LulzBot TAZ Workhorse, eerder deze maand uitgebracht, bouwt voort op de werkpaardreputatie van de LulzBot TAZ-lijn. Het omvat een groter bouwvolume, een versterkt ontwerp, en nieuwe automatische ijking.

Een vertrouwd lokaal bedrijf

Gevestigd in Rotterdam, Nederland, dichtbij Brussel en Den Haag, bekend als het administratieve hart van de EU, is het nieuwe bureau van Aleph Objects strategisch gesitueerd bij de toegangspoort tot Europa. De plaatselijke fysieke aanwezigheid zal de verhoudingen van Aleph Objects met klanten en resellers vergemakkelijken, door plaats voor productdemonstraties, steun, en consulting te verlenen.

De ondernemersgeest en het real-life testen van techniek in deze verstedelijkte delta passen goed bij samenwerkingstechniekoplossingen van 3D-printers LulzBot die op vrije software, Libre Innovation, en Open Source Hardware worden gebaseerd.

Over Aleph Objects, Inc.

Aleph Objects, Inc. is de in Colorado gevestigde ontwerper en fabrikant van de bekroonde lijn van LulzBot® 3D-printers. LulzBot is een wereldwijd vertrouwd merk in de sectoren automobiel, consumptiegoederen, luchtvaart/defensie, medische technologie, en onderwijs. De kernwaarden van Aleph Objects van vrije software, Innovatie Libre, en Open Source Hardware staan gebruikers uniek toe om zowel software als hardware te wijzigen om hun verbeelding tot leven te brengen. Voor meer informatie, bezoek www.LulzBot.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hob Wubbena, vicevoorzitter
+1-970-377-1111, ext. 617
of
Persvoorlichting:
press@lulzbot.com

Contacts

Hob Wubbena, vicevoorzitter
+1-970-377-1111, ext. 617
of
Persvoorlichting:
press@lulzbot.com