Farmers Edge voegt intelligentie in de cabine toe aan digitaal precisieplatform

App-gebaseerde tool levert universele connectiviteit, in de cabine en op afstand, om beslissingsondersteuning en vereenvoudigde registratie te bieden voor nauwkeurige winstanalyse

Farmers Edge new In-Cab Tool delivers a seamless digital experience from the office to the cab. (Photo: Business Wire)

WINNIPEG, Manitoba & AMES, Iowa--()--Farmers Edge™ heeft vandaag een app-gebaseerde intelligentietool voor in het veld uitgebracht die een naadloze digitale ervaring biedt, vanuit het kantoor tot in de cabine. Door telers, dealers, retailers, vertrouwde adviseurs en andere belangrijke belanghebbenden digitaal met elkaar te verbinden biedt de In-Cab Tool volledig zicht op alle activiteiten in het veld terwijl het bijhouden van gegevens wordt vereenvoudigd, de workflow wordt verbeterd en het risico op kritisch gegevensverlies wordt verminderd. Geïntegreerd met de bestaande exclusieve kenmerken van het FarmCommand™-platform (waaronder: weersomstandigheden en voorspellingen op de boerderij, dagelijkse satellietbeelden, voorspellende modellering en geautomatiseerde detectie van veranderingen in gewasgezondheid), biedt de In-Cab Tool een extra laag fundamentele beslissingsondersteuning die nieuwe niveaus van efficiëntie en winstgevendheid op de boerderij mogelijk maakt.

Voortbouwend op recente strategische samenwerkingen met toonaangevende agrarische bedrijven, waaronder CNHi, Global Ag Risk Solutions, PartnerRe, HBS, Raven, Lindsay Corporation, Richardson Pioneer en NuFarm, heeft Farmers Edge de In-Cab Tool ontworpen om het hoogste niveau van compatibiliteit en flexibiliteit te bieden dat beschikbaar is. De tool biedt draadloze, voor een gemengde vloot geschikte connectiviteit met elke moderne machine en kan worden gebruikt om taken te plannen, livegegevensstromen en -afbeeldingen te bekijken, de activiteiten in het veld aan te passen, onderhoudsschema's te beheren, voorraden te volgen en informatie te delen, wat het tot het meest geavanceerde mobiele platform in zijn soort maakt. Aangedreven door het onlangs verbeterde, merk-agnostische telematicatoestel van het bedrijf - Gen. 2 CanPlug™ - worden alle gegevens automatisch verzameld, overgebracht en verwerkt, zodat de kritieke bestanden worden bijgehouden voor nauwkeurige rapportage.

"De combinatie van live interactiviteit en geautomatiseerde rapportage verbetert het vermogen voor telers, retailers en andere belanghebbenden om de factoren te identificeren en aan te pakken die van invloed kunnen zijn op de inkomsten of productiviteit van een boerderij," aldus Ron Osborne, Chief Strategy & Product Officer van Farmers Edge. "Of het nu gaat om het intelligent verzenden van sproeiers, het verminderen van het inactief zijn van operators, het monitoren van aangepaste applicaties om de nauwkeurigheid te garanderen, of het begrijpen welke machine het beste presteert voor elke taak, de FarmCommand In-Cab Tool biedt ongeëvenaarde transparantie en flexibiliteit om de waarde van gegevens te ontsluiten."

Hoe het werkt
De In-Cab Tool maakt verbinding met de Farmers Edge Gen. 2 CanPlug via Bluetooth en streamt draadloos real-time plant-, sproei-, oogst- en bemestingstoepassingen en veldonderhoudstaakgegevens, naast diagnostische gegevens over apparatuurprestaties, naar elke tablet, computer of mobiel apparaat. Het synchroniseert automatisch naar de cloud om alle gegevens op één plaats te houden. Met zowel een beheerders- als een operatorweergave biedt de tool meer controle over activiteiten in het veld door bewaking op afstand, planning en beheer.

Beheerdersweergave— Uitbaters van een landbouwbedrijf die de tool gebruiken, kunnen meerdere machines binnen een veld verbinden met één weergave en eenvoudig schakelen tussen alle machines. Een snelle tik op een willekeurige machine binnen een taak geeft de operatorweergave weer voor toegang tot gedetailleerde taakwaarden. De tool biedt een eenvoudige manier om alle actieve taken op de boerderij te bekijken, toegang te krijgen tot taakinformatie, georganiseerde bestanden te houden en een goed inzicht in de winst te krijgen.

Operatorweergave— Exploitanten van een landbouwbedrijf maken direct verbinding vanaf een mobiel apparaat of tablet met een live weergave van de apparatuur. Met een tik kunnen ze hun plannen onderweg aanpassen, live applicaties of rendementen bekijken en eenvoudig kritieke gegevens delen met managers en vertrouwde adviseurs.

Toekomstige releases
Farmers Edge onthulde ook toekomstige uitbreidingen van de In-Cab Tool, waaronder:

  • Real-time oogstbeheer— Als een verdere verbetering van geautomatiseerd graanvoorraadbeheer, elimineert een geïntegreerde weegschaal alle handmatige oogstgegevensinvoer, zodat de gegevens accuraat zijn en up-to-date blijven.
  • Geïntegreerde marktgegevens— Blijf op de hoogte over de marktactiviteit gedurende de dag met inzicht in de populairste landbouwproducten, waaronder maïs, sojabonen, koolzaad en tarwe, om telers te helpen de meeste waarde uit hun oogst te halen.
  • Real-Time Kinematics (RTK)— Dealers en boeren profiteren van door CanPlug aangedreven RTK. Farmers Edge werkt met zijn partner- en dealernetwerken van basisstations om signalen te verzenden die de door de atmosfeer van de aarde veroorzaakte positioneringsfouten corrigeren.
  • A/B Line Sharing— Voor het leveren van hogere niveaus van real-time connectiviteit maakt deze functie het delen van lijnen tussen meerdere apparaten en werktuigen mogelijk.

Exclusieve functies in een oogopslag
Geïntegreerd met FarmCommand vormt de In-Cab Tool een aanvulling op een reeks bestaande, unieke digitale beslissingsondersteunende tools, waaronder:

  • Hyperlokale weersgegevens— FarmCommand maakt verbinding met weerstations op de boerderij om actuele condities, voorspellingen, radar- en andere veldgerichte weersgegevens te leveren. Deze hyperlokale informatie ondersteunt de planning en gegevensinvoer in voorspellende modellen om te voorzien in nauwkeurige stikstofaanbevelingen, plaag- en ziektevoorspelling en fasering van gewasgroei.
  • Real-time voorraadbeheer— Beheer zaad, chemicaliën en kunstmest direct vanuit het veld om de voorraden en kosten bij te houden. Stel vooraf de voorraden in voor het snel opzetten van taken of voer nieuwe voorraden in terwijl u onderweg bent.
  • Geautomatiseerd graanvoorraadbeheer— Door gewassen, variëteit en totale gewichten per veld op te sommen in een lijst biedt deze tool een snel overzicht van de oogstresultaten voor een betere registratie.
  • Dagelijkse afbeeldingen en unieke kaartlagen— Verkrijg toegang tot een verzameling hoogwaardige kaartlagen om een compleet verhaal over de velden te krijgen. Bewaak de voortgang van de oogstgezondheid en identificeer problemen in een vroeg stadium met dagelijkse satellietbeelden of bekijk een reeks apparatuurkaarten om de toepassingen te controleren en de prestaties te meten. Kaarten kunnen worden gelaagd of naast elkaar worden vergeleken om het seizoen te bekijken en nieuwe patronen te ontdekken.
  • Geautomatiseerde detectie van gewasgezondheid— Kaarten en notificaties met veranderingen in gewasgezondheid scannen automatisch afbeeldingen en activeren waarschuwingen wanneer zich een verandering in het veld heeft voorgedaan. Deze unieke tool wijst op potentiële problemen zoals plagen, ziekten, tekorten aan voedingsstoffen, slecht weer, gemiste toepassingen, slecht functioneren van apparatuur, problemen met afvoer en nog veel meer. Hierdoor wordt de waarde van de dagelijkse afbeeldingen verhoogd door telers te helpen bij het stellen van prioriteiten voor scoutingactiviteiten, problemen gemakkelijker te identificeren en te reageren op gewasstress voordat de opbrengst wordt beïnvloed. Geïntegreerde GPS maakt het gemakkelijk om naar gebieden in het veld te navigeren die variabiliteit of problemen vertonen om waarnemingen te registreren, afbeeldingen vast te leggen en informatie te delen.

Beschikbaarheid

De In-Cab Tool is nu beschikbaar op iTunes (iOS 1.35.9) en op Google Play (Android 1.35.9)

Ga voor Ga voor meer informatie over de FarmCommand In-Cab Tool naar: https://www.FarmersEdge.ca/InCabTool

Over Farmers Edge
Farmers Edge is een wereldleider in beslissingslandbouw die meer dan 24 miljoen betaalde productarealen wereldwijd onderhoudt met digitale precisie-oplossingen. Met veldgerichte gegevens, eenvoudig te gebruiken software, geavanceerde verwerkingstechnologie, voorspellende modellering en geavanceerde agronomische analyses, biedt Farmers Edge telers schaalbare oplossingen om meer te produceren met minder. Met behulp van innovatieve digitale agronomische tools richten de Farmers Edge-oplossingen zich op de duurzame productie van hoogproductieve gewassen van hoge kwaliteit en zijn ze ontworpen om de inputs te optimaliseren, de impact op het milieu te minimaliseren en de economische levensvatbaarheid van de boerderij te beschermen. Van zaadselectie tot opbrengstgegevensanalyse, Farmers Edge transformeert big data in tijdige en accurate inzichten om geïnformeerde besluitvorming te ondersteunen. Ga voor meer informatie over Farmers Edge naar FarmersEdge.ca of FarmersEdgeUSA.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Farmers Edge
Jill Reed
Sift Communications voor Farmers Edge
farmersedge@siftpr.com
Tel.: +1-415-722-2433

Contacts

Mediacontacten:
Farmers Edge
Jill Reed
Sift Communications voor Farmers Edge
farmersedge@siftpr.com
Tel.: +1-415-722-2433