EURid kondigt winnaars van .eu Web Awards 2018 aan

BRUSSEL--()--EURid, de beheerder van de .eu- en .ею-domeinnamen, heeft de 5 winnaars van de langverwachte .eu Web Awards 2018 vrijgegeven.

De winnaars van de .eu Web Awards 2018 zijn:

“We zijn bijzonder tevreden met de winnaars van de .eu Web Awards 2018. Ik weet dat de jury het erg moeilijk had om tot een beslissing te komen, want alle finalisten waren fantastisch. Dit waren de meest competitieve .eu Web Awards tot nu toe, dus de winnaars mogen erg trots zijn”, aldus Giovanni Seppia, External Relations Manager van EURid.

De .eu Web Awards 2018 registreerden meer dan 200 nominaties en bijna 10.000 stemmen tijdens de nominatie- en stemperiode.

De winnaars werden bekend gemaakt tijdens het grote gala, dat op 21 november 2018 plaatsvond in het Vaudeville Theater in Brussel, België. Het gala werd opgeluisterd door spectaculaire optredens van de Londense band Blue en de Hongaarse pianist en componist Balázs Havasi.

Nu de winnaars van de .eu Web Awards 2018 bekend zijn, richt EURid zijn aandacht op het organiseren van een billboardcampagne voor elk van de winnaars, als onderdeel van het prijzenpakket voor dit jaar.

EURid wil de winnaars van dit jaar bedanken en deelnemers die dit jaar niet bij de gelukkigen waren aanmoedigen om volgend jaar opnieuw deel te nemen.

Volg de .eu Web Awards 2018 op sociale media via de hashtag #2018euWA en bekijk zeker het videoverslag en de fotobibliotheek van het gala, die in de komende dagen zullen worden gepost op https://webawards.eurid.eu/.

Bekijk de finalisten en winnaars van de .eu Web Awards 2018 via een speciale editie van ons online magazine, the .eu Illustrated.

Over EURid

EURid is de non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu- en .ею-topniveaudomeinen te beheren. EURid is sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-veiligheidsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS). EURid heeft haar hoofdzetel in Brussel (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: www.eurid.eu.

Contacts

EURid
Christopher Nicastro
Christopher.nicastro@eurid.eu

Contacts

EURid
Christopher Nicastro
Christopher.nicastro@eurid.eu