SevOne werkt samen met Versa Networks om veilige SD-WAN-implementaties te ondersteunen

SevOne voorziet Versa SD-WAN-gebruikers van realtime en historisch inzicht in hun complexe bedrijfsomgevingen

BOSTON--()--SevOne, een toonaangevende leverancier van netwerk- en infrastructuurbeheeroplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn SevOne SD-WAN Monitoring Solution ondersteuning biedt voor het Secure Cloud IP-platform voor SD-WAN van Versa Networks.. De SevOne SD-WAN Monitoring Solution is speciaal ontworpen om bedrijven en managed services providers met meerdere tenants in staat te stellen de risico's van netwerkbeheer en -toezicht sterk te verminderen of te elimineren naarmate zij SD-WAN's invoeren in hun netwerkinfrastructuren.

Door ondersteuning te bieden voor de Secure SD-WAN van Versa Networks, geleverd door managed service providers en ingezet door ondernemingen, maakt SevOne het mogelijk voor netwerkbeheerders om te beschikken over realtime en historisch zicht op de hun netwerken met specifieke inzichten in de gezondheid van elke tenant. De gecombineerde oplossing zorgt ook voor meer zichtbaarheid van het gehele netwerk, waaronder enterprise WiFi van campus tot filiaal, softwaregedefinieerde datacenters en meer.

De SevOne SD-WAN Monitoring Solution, onlangs geüpdatet naar v2.1, levert een reeks nieuwe bedrijfs- en operationele dashboards, waarmee de operationele en zakelijke SD-WAN-teams van Versa Networks gedetailleerd zicht hebben op de netwerkdiensten en cloudapplicaties die erop draaien. Dit vergemakkelijkt de overgang van het aanbieden van MPLS-gebaseerde diensten naar nieuwe hybride, SD-WAN-gebaseerde diensten. Een bijkomend voordeel van de gezamenlijke oplossing is dat het klanten in staat stelt om zowel hun bestaande MPLS-gebaseerde omgevingen als nieuwe SD-WAN-ontwikkelingen op één enkele manier te bewaken en te beheren.

“De compleetheid van het Secure Cloud IP-platform van Versa Networks en het vermogen daarvan om SD-WAN met geïntegreerde beveiliging te leveren ter definiëring van de branche op basis van software, is wat hun oplossingen op de markt onderscheidt,” aldus Jim Melvin, SVP Marketing & Corporate Development bij SevOne. “Met onze ondersteuning van Versa Networks beschikken managed service operators en IT-bedrijfsmanagers nu over een van de beste oplossingen die beschikbaar zijn om toegang te krijgen tot realtime, diepgaande kennis van hun diensten in de meest complexe infrastructuren.”

“Versa Networks biedt een robuuste en geautomatiseerde oplossing die vereenvoudigde SD-WAN, routering van ervaringen met applicaties en geïntegreerde beveiliging van de volgende generatie biedt. Dit alles binnen een enkel uniform softwareplatform dat veilige, multi-cloud en ondernemingsbrede dynamische connectiviteit biedt,” stelde Atchison Frazer, wereldwijd hoofd Marketing bij Versa Networks. “Met de wendbare SD-WAN Monitoring Solution van SevOne kunnen onze klanten problemen in bedrijfs- en cloudapplicaties beter voorspellen en aanpakken, terwijl ze meer inzicht in hun netwerk en een sterkere bedrijfscontinuïteit krijgen. We zijn erg enthousiast over de ondersteuning van SevOne voor onze Secure SD-WAN-oplossing en kijken uit naar de implementatie van deze krachtige, geïntegreerde oplossing door onze klanten.”

De SevOne SD-WAN Monitoring Solution verzamelt gegevens van de Secure Cloud IP Platform SD-WAN-controllers van Versa Networks en van SD-WAN Edge-software en bestaande niet-SD-WAN-infrastructuur, waardoor operationele en technische teams:

  • Beter inzicht kunnen krijgen in de prestaties van locatie tot locatie en deze kunnen melden
  • De klasse en het pad van verzonden verkeer zoals toegewezen door de SD-WAN-controller snel kunnen visualiseren
  • Gebruik kunnen maken van aanpasbare, op persona gebaseerde dashboards en KPI's die zijn afgestemd op specifieke rollen in managed services providers, waaronder: netwerkbeheer/-engineering, producteigenaren en bedrijfsleiders.
  • Kunnen zorgen voor een juiste beleidsconfiguratie door te waarschuwen voor verslechtering of vast te leggen dat verkeer over het verkeerde pad verplaatst wordt
  • End-to-end applicatieprestaties kunnen volgen wanneer een dienst van MPLS overgaat op breedband of vice-versa
  • Planningen kunnen maken voor nieuwe SD-WAN-beleidslijnen met historische gegevens en analyses over hybride WAN, op basis van maximaal één jaar aan ruwe gegevens zoals ze opgevraagd werden

Over Versa Networks
Versa Networks is de innovator van Secure Cloud IP-architectuur, een softwareplatform van de volgende generatie dat geïntegreerde cloud-, netwerk- en beveiligingsdiensten levert. De oplossing van Versa, met een ongeëvenaarde diepgang van functies en mogelijkheden, stelt bedrijven in staat om over te stappen van verouderde WAN's om zakelijke wendbaarheid, branchevernieuwing en TCO-voordelen te bereiken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 150.000 softwarelicenties afgehandeld via dienstverleners, partners en bedrijven. Versa Networks is een particulier bedrijf en wordt gefinancierd door Sequoia Capital, Mayfield, Artis Ventures en Verizon Ventures. Ga voor meer informatie naar https://www.versa-networks.com of volg Versa Networks op Twitter @versanetworks.

Over SevOne
SevOne biedt de uitgebreide, flexibele en schaalbare netwerk- en infrastructuurbeheermogelijkheden die grote organisaties nodig hebben om soepele overgangen te maken van fysieke naar virtuele netwerkomgevingen. Het cloudgebaseerde SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en computergegevens uit verschillende multi-vendor omgevingen met behulp van verschillende vooraf gebouwde oplossingen op basis van het SevOne Data Platform, inclusief aanbiedingen die specifiek zijn ontworpen om SD-WAN-, SDN-, NFV- en enterprise Wi-Fi-uitdagingen op te lossen. SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com en volg het bedrijf op Twitter @SevOneInc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com
of
Versa Networks
Jacqueline Velasco, 408-680-0564
publicrelations@versa-networks.com

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com
of
Versa Networks
Jacqueline Velasco, 408-680-0564
publicrelations@versa-networks.com