Andersen Global kondigt nieuwe raad van bestuur voor Europa aan

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global benoemt de leden van de Europese regionale raad van bestuur. Deze regionale raad zal de wereldwijde organisatie adviseren over kwesties die van cruciaal belang zijn voor het continent, om ervoor te zorgen dat de groep op een naadloze manier werkt in de verschillende landen van de regio, in de praktijkgebieden en sectoren en ook bij het beheer van gemeenschappelijke protocollen.

De Europese regionale raad van bestuur, geleid door mede-bestuurspartners voor de Europese regio, Andrea De Vecchi en Paolo Mondia, zal de strategie voor de regio ontwikkelen en ook deelnemen aan de uitvoering ervan. De raad bestaat uit 14 voorname fiscale en juridische partners van leden van Andersen Global en vijf van samenwerkende bedrijven, die nauw zullen samenwerken met voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen Tax LLC, Mark Vorsatz, om richtlijnen en operaties in Europa te overzien en te begeleiden.

De aankondiging van de regionale raad van de EU vandaag tijdens de eerste bijeenkomst in Portugal, geeft de grote uitbreiding van Andersen Global in Europa in de afgelopen vier jaar weer, met de extra aanwezigheid van verschillende belangrijke economische centra, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië, Hongarije, Turkije, Ierland, Oostenrijk, Polen, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Slowakije, Nederland en Zwitserland, via de aangesloten en samenwerkende bedrijven.

"We zijn trots op de groei van Andersen Global in Europa en hebben een groei ervaren van klanten die grensoverschrijdende diensten wensen. Dit is het moment om een ​​gemeenschappelijke bestuursgroep te implementeren die alle leden in onze regio op een gecoördineerde manier bij elkaar brengt," zei Andrea De Vecchi. "In maart 2017 had Andersen Global 57 locaties wereldwijd en vandaag zijn dat er meer dan 110. In het afgelopen jaar hebben we een nieuwe aanwezigheid toegevoegd in Europa, in belangrijke markten zoals het Verenigd Koninkrijk. Maar het belangrijkste van deze groei is dat we allemaal dezelfde visie en kernwaarden delen, ongeacht de locatie."

Paolo Mondia voegde toe: "We zijn er echt van overtuigd dat het creëren van een ondersteunende en belonende omgeving, die ook elke medewerker helpt nauw samen te werken met andere kantoren, en het deelnemen aan gemeenschappelijke trainingsprogramma's, zal helpen bij de uitwisseling van kennis tussen de verschillende landen. De Europese Raad van Bestuur zal deze vastberadenheid ondersteunen."

De leden van de nieuwe Europese regionale raad van bestuur hebben aanzienlijke reputaties als leiders in hun respectieve markten en sectoren. De leden zijn:

 • Andrea De Vecchi, Regional Managing Director voor Europa (Milaan) – Co-voorzitter
 • Paolo Mondia, Regional Managing Director voor Europa (Lugano) – Co-voorzitter
 • Jean-Philippe Bindschedler, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax in Zwitserland (Lausanne)
 • Pierre Bouley, Managing Director/Partner bij Andersen Tax & Legal in Frankrijk (Parijs)
 • Mark Gorman, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax in Ierland (Dublin)
 • Luis Nobre Guedes, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax & Legal in Portugal (Lissabon)
 • Stefan Kraus, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax & Legal in Duitsland (Keulen)
 • George McCracken, Managing Director/Partner bij Andersen Tax LLP (Londen)
 • Ersin Nazali, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax in Turkije (Istanboel)
 • Toni Prat, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax & Legal in Spanje (Barcelona)
 • Michael Probst, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax in Luxemburg (Luxemburg-stad)
 • Alessio Rossi, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax & Legal in Duitsland (Düsseldorf)
 • Paolo Trevisanato, Managing Director/Partner bij Andersen Tax & Legal in Italië (Venetië)
 • Ruben Van Aarle, Office Managing Director/Partner bij Andersen Tax & Legal in Nederland ('s-Hertogenbosch)

In aanvulling hierop dragen de volgende partners van samenwerkende firma’s bij aan de raad als adjunct-deelnemers:

 • Marcin Matyka, Managing Director/Partner bij A2Z Tax & Legal (Warschau)
 • Nakis Kyprianou, Office Managing Director/Partner bij UnityFour (Nicosia)
 • Nikos Siakantaris, Office Managing Director/Partner bij UnityFour (Athene)
 • Karoly Radnai, Office Managing Director/Partner bij OrienTax (Boedapest)
 • Gabriel Lansky, Office Managing Director/Partner bij Lansky (Wenen)

"Transparant en leidend participatief management dat het beste belang van onze partners vertegenwoordigt, is voor ons buitengewoon belangrijk, " aldus Mark Vorsatz. "We waarderen de ervaring van elk van deze bestuursleden omdat we niet alleen een vooraanstaand wereldwijd bedrijf willen creëren met de absolute beste service, maar ook een wereldwijd bedrijf willen laten groeien en vormgeven, dat deze normen voor de volgende generaties zal bepalen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 112 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700