DXC Technology en Amazon Web Services (AWS) werken samen aan moderniseren van IT-diensten en versnellen van klantmigraties naar AWS

Bedrijven leveren flexibele end-to-end oplossingen voor cloudmigratie die de kracht van de AWS-cloud koppelen aan industriegebaseerde digitale diensten en intellectueel eigendom van DXC

Nieuwe wereldwijde DXC - AWS Integrated Practice gaat klanten meer flexibiliteit, innovatie en kostenbesparingen bieden

TYSONS, Va. & SEATTLE--()--DXC Technology (NYSE: DXC) en Amazon Web Services, Inc. (AWS), een Amazon.com-bedrijf (NASDAQ: AMZN), hebben vandaag een meerjarige, wereldwijde overeenkomst aangekondigd voor de bouw van een nieuwe multimiljard dollar DXC - AWS Integrated Practice die IT-migratie, applicatietransformatie en bedrijfsinnovatie gaat leveren aan internationale Fortune 1000-cliënten.

De DXC - AWS Integrated Practice zal cliënten veilige cloud-first oplossingen aanbieden die de breedte en diepte van de via AWS aangeboden clouddiensten combineren met de ondernemingsdiensten van DXC om hen in staat te stellen te innoveren in hun industrieën, flexibeler te zijn en zich beter aan te passen aan dynamische marktomstandigheden met snelheid en op schaal. Bovendien zullen hun activiteiten worden gemoderniseerd voor een digitaal tijdperk.

Cliënten van DXC zijn internationale ondernemingen die hun digitale transformaties willen versnellen door met DXC naar AWS te migreren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vertrouwde relaties waar ze al jarenlang op vertrouwen. De nieuwe samenwerking zal zich richten op de migratie van applicaties, digitale transformatie en branchespecifieke diensten die het industriële intellectuele eigendom (IP) van DXC dat draait op AWS, 's werelds toonaangevende cloud, optimaliseren.

Over de Practice

De nieuwe DXC - AWS Integrated Practice bouwt voort op de bestaande relatie van DXC en AWS en is erop gericht klanten in staat te stellen hun bestaande IT-omgevingen en -applicaties op eenvoudige wijze naar de cloud te migreren. Het is een direct antwoord op de groeiende vraag van klanten naar geïntegreerde, uiterst veilige, industriegebaseerde oplossingen die gebruik maken van de geavanceerde cloudtechnologieën, betrouwbaarheid, schaal en tempo van innovatie van AWS. De Practice staat centraal in een verreikende, meerjarige overeenkomst tussen de twee bedrijven die ook de gezamenlijke ontwikkeling, marketing, verkoop en levering van AWS-oplossingen omvat.

“De overeenkomst van vandaag combineert de uitgebreide expertise van DXC op het gebied van zakelijke diensten en branchespecifieke IP met de kracht van de AWS-cloud om de digitale transformaties van onze cliënten te versnellen,” stelde Mike Lawrie, voorzitter, president en CEO van DXC Technology. “Naast het bevorderen van nieuwe niveaus van prestaties en productiviteit, zullen cliënten kostenbesparingen realiseren die kunnen worden herbelegd in baanbrekende digitale technologieën die ten goede komen aan hun klanten, werknemers en alle belanghebbenden.”

"Al vele jaren vertrouwen succesvolle bedrijven op de expertise van DXC om hun IT te beheren," verklaarde Andy Jassy, CEO van AWS. "Deze overeenkomst toont de toewijding van zowel DXC als AWS om het veel gemakkelijker te maken voor oudere en nieuwere cliënten van DXC om te profiteren van de cloud met de meeste functionaliteit, de meeste innovatie, het grootste partnerecosysteem en de meeste ervaring in het helpen van bedrijven om op grote schaal te draaien - met als gevolg dat klanten toegang hebben tot de beste mogelijkheden om hun klantenervaring te ontwikkelen en te differentiëren."

Gedurende twee decennia heeft Union Insurance Group haar beleid ontworpen om specifiek tegemoet te komen aan de unieke behoeften van meer dan 6.000 arbeidsorganisaties. Ze hebben onlangs Integral van DXC geïmplementeerd, een volledige verzekeringsoplossing die de volledige levenscyclus van verzekeringen bestrijkt, van het verkooppunt tot claims en uitbetalingen, met functies die via één webportal toegankelijk zijn, op AWS.

“Union Insurance heeft DXC en AWS ingeschakeld om te werken aan de digitale transformatiestrategie van Union om de klanten en partners van Union beter te bedienen en beter contact met ze te maken,” gaf Anshul Srivastav, CIO van het in de Verenigde Arabische Emiraten gevestigde Union Insurance, te kennen. “Digitale transformatie verandert alles drastisch en helpt Union Insurance te positioneren voor blijvend succes.

“We zijn enthousiast over de kracht waarmee DXC en AWS samenkomen om onze migratie naar de cloud te versnellen,” vervolgde Srivastav. “Onze time-to-market, met innovatieve producten die zijn ontworpen om onze klanten te verrukken, is momenteel bijna realtime. Het gevolg is dat er veel meer nieuwe, op technologie gebaseerde verzekeringsproducten worden geïntroduceerd die inkomsten genereren voor het bedrijf.”

De DXC - AWS Integrated Practice zal eraan werken om het AWS-aanbod van DXC te optimaliseren, met een eerste focus op:

  • Beheerde beveiligings- en nalevingsdiensten voor AWS
  • Specifieke oplossing voor migratie van VMware Cloud op AWS
  • Analysediensten op AWS
  • Applicatiediensten voor AWS
  • Missiekritische ondersteuning voor SAP op AWS
  • DXC Managed Services voor AWS wordt ondersteund door DXC Bionix™, haar dienstverleningsmodel voor de digitale generatie dat een uitgebreide benadering biedt voor intelligente automatisering op schaal.

"De acceptatie van de openbare cloud versnelt in grote mate omdat bedrijven erkennen dat de cloud het platform is geworden voor vrijwel elke nieuwe IT-innovatie in de afgelopen 24 maanden - waaronder AI, blockchain, quantum computing en meer. Organisaties die zich niet in de openbare cloud bevinden, raken in toenemende mate geïsoleerd van de wereld van technologische innovatie," aldus Frank Gens, senior vice president en chief analyst bij IDC. “Sterke partnerschappen, zoals DXC Technology en AWS, zullen deze overstap naar de openbare cloud enorm helpen versnellen en tegelijkertijd een digitaal aanbod creëren dat organisaties transformeert en de relaties met partners, klanten en prospects verrijkt.”

DXC is al een Premier Partner in het AWS Partner Network (APN) en is een gecontroleerde AWS Managed Service Provider. Het bedrijf bezit meerdere AWS Migration Competencies die technische vaardigheid demonstreren met bewezen succes bij het helpen van zakelijke klanten om de acceptatie van AWS te versnellen. DXC heeft meer dan 8.000 zakelijke en technische professionele accreditaties van AWS, wat het hoogste aantal is dat in handen is van één bedrijf buiten AWS. Daarnaast heeft DXC meer dan 900 AWS-certificeringen, waaronder certificeringen van partner- en professioneel niveau, met plannen om dit aantal in het volgende jaar te verdubbelen als onderdeel van de DXC AWS-samenwerking. Ga voor meer informatie naar https://www.dxc.technology/amazon.

Over DXC Technology

DXC Technology (DXC: NYSE) is 's werelds toonaangevende onafhankelijke end-to-end IT-dienstverlener en bedient bijna 6.000 particuliere en publieke klanten uit uiteenlopende branches in 70 landen. De technologie-onafhankelijkheid, het wereldwijde talent en het uitgebreide partnernetwerk van het bedrijf leveren een transformatief digitaal aanbod en oplossingen waarmee klanten de kracht van innovatie kunnen benutten om te gedijen bij verandering. DXC Technology wordt wereldwijd erkend als een van de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemingen. Ga voor meer informatie naar dxc.technology.

Over Amazon Web Services

Amazon Web Services is al meer dan 12 jaar het meest uitgebreide en meest gebruikte cloudplatform ter wereld. AWS biedt meer dan 125 volledig uitgeruste diensten voor computing, opslag, databases, netwerken, analyse, machine learning en kunstmatige intelligentie (AI), Internet of Things (IoT), mobiel, beveiliging, hybride, virtual en augmented reality (VR en AR), media en applicatie-ontwikkeling, implementatie en beheer vanuit 55 Availability Zones (AZ's) binnen 18 geografische regio's en één lokale regio over de hele wereld, verspreid over de VS, Australië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, India, Ierland, Japan, Korea, Singapore en het VK. De diensten van AWS worden vertrouwd door miljoenen actieve klanten over de hele wereld, waaronder de snelst groeiende startups, grootste bedrijven en toonaangevende overheidsinstanties, om hun infrastructuur te versterken, ze flexibeler te maken en de kosten te verlagen. Ga voor meer informatie over AWS naar https://aws.amazon.com.

Over Amazon

Amazon laat zich leiden door vier principes: klantobsessie in plaats van concurrentiegerichtheid, passie voor vindingrijkheid, inzet voor operationele excellentie en langetermijndenken. Klantrecensies, winkelen met één klik, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire-tablets, Fire TV, Amazon Echo en Alexa zijn enkele van de producten en diensten die door Amazon zijn ontwikkeld. Ga voor meer informatie naar www.amazon.com/about en volg @AmazonNews.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DXC Technology
Richard Adamonis, +1-862-228-3481
Corporate Media Relations
radamonis@dxc.com
of
Donna Jenks, +1-630-306-9989
Corporate Media Relations donna.jenks@dxc.com
of
Jonathan Ford,
Investor Relations, +1-703-245-9700
jonathan.ford@dxc.com

Contacts

DXC Technology
Richard Adamonis, +1-862-228-3481
Corporate Media Relations
radamonis@dxc.com
of
Donna Jenks, +1-630-306-9989
Corporate Media Relations donna.jenks@dxc.com
of
Jonathan Ford,
Investor Relations, +1-703-245-9700
jonathan.ford@dxc.com