Andersen Global breidt uit in Europa met LANSKY, GANZGER + partner

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global heeft deze week zijn aanwezigheid in Europa uitgebreid via een samenwerking met LANSKY, GANZGER + partner (LGP), een van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren in Centraal Europa. De samenwerkingsovereenkomst omvat drie gerelateerde entiteiten in Wenen (Oostenrijk), Bratislava (Slowakije) en Astana (Kazakhstan). LGP is opgericht door Gabriel Lansky en Gerald Ganzger.

Het bedrijf adviseert bedrijven en openbare instellingen op alle gebieden van zakendoen. Sinds de aanwijzing van advocate Julia Andras als partner in januari 2018 bestaat het management van LGP uit vier partners in Wenen, vier partners in Bratislava en drie partners in Astana. Het bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfswetgeving, fusies en overnames, arbeidsrecht, migratiewetten, onroerend goed-wetgeving, procesvoering en arbitrage, strafrecht, naleving, intellectueel eigendom, milieuwetten en wetgeving voor mededinging en concurrentie. Andere diensten zijn belastingplanning in relatie met persoonlijke belastingen in het thuisland, ontwikkelen van optimale holdingstructuren en internationale belastingplanning.

“Wij zijn er trots op dat we zo’n hoogwaardig internationaal bedrijf kunnen toevoegen aan de organisatie. Oostenrijk is een belangrijke poort naar Centraal en Oost Europa en wij verwachten dat we het komende jaar samenwerken met onze nieuwe collega’s om onze aanwezigheid in de regio op te bouwen”, zei Mark Vorsatz, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Hiermee hebben we 46 vestigingen in Europa, zitten we wereldwijd in 40 landen en bieden we juridische diensten in 30 landen. Onze groep is gegroeid naar bijna 500 partners en meer dan 3.500 medewerkers.”

“In het algemeen is internationale positionering een uitdaging voor elke juridische dienstverlener, omdat verschillende markten een verschillende aanpak vergen. Wij beschouwen onszelf als pragmatische probleemoplossers en zijn enthousiast over de samenwerking met Andersen Global, dat de voordelen van onze aanwezigheid in Wenen, Bratislava en Astana combineert met de wereldwijde aanwezigheid van de groep”, zegt de oprichter van het bedrijf, Gabriel Lansky, over de samenwerking met Andersen Global.

Managing Partner Julia Andras voegde toe: ”Het is een win-win-situatie voor ons om dat we op zoek waren naar een samenwerkingspartner in Oostenrijk en Slowakije. Onze klanten krijgen toegang tot meer dan 3.000 internationale professionals via Andersen Global. Daarnaast hebben we ons portfolio op het gebied van belastingwetgeving uitgebreid.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 108 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742