Starr neemt luchtvaartactiviteiten van Aspen over

NEW YORK--()--Starr Insurance Companies heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een overeenkomst is aangegaan voor de overname van de verlengingsrechten voor de luchtvaartactiviteiten van Aspen Insurance. De waarde van de luchtvaartactiviteiten wordt geschat op meer dan $50 miljoen aan verzekeringspremies.

In verband met deze overeenkomst gaat Starr tevens alle afsluit- en claimbeheer voor bestaande klanten afhandelen, alsmede de afwikkeling van de luchtvaartclaims en -reserves van Aspen van voorgaande jaren. Deze bekendmaking volgt op de bekendmaking van Aspen van vorige week dat het bedrijf de luchtvaartverzekeringsmarkt gaat verlaten.

“Deze overeenkomst voorziet cliënten van Aspen van een naadloze, efficiënte manier om hun polissen over te zetten naar een van ’s werelds toonaangevende luchtvaartverzekeningsmaatschappijen,” aldus Maurice R. Greenberg, Chairman en CEO van C.V. Starr & Co. Inc. “Luchtvaartcliënten van Starr profiteren van onze uitgebreide ervaring binnen de sector, onze afsluitprocessen van wereldklasse, ons verliezenbeheer en onze sterke financiële positie, door A.M. Best met een ‘A’ beoordeeld. De luchtvaartsector zal nog jarenlang onze speciale aandacht houden.”

De luchtvaartgroep van Starr biedt een breed assortiment van gespecialiseerde assurantieprogramma's op maat voor luchtvaartbedrijven en hun werknemers, waar ook ter wereld, met inbegrip van commerciële en regionale luchtvaartmaatschappijen; fabrikanten van lucht- en ruimtevaartuigen; charter- en vrachtmaatschappijen; luchtvloten van bedrijven; privépiloten en lichte vliegtuigen; dienstverleners in de luchtvaart; en luchthavens en operators met een vaste basis.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is een marketingnaam voor de operationele assurantie- en reisbijstandsbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande assurantie- en beleggingsorganisatie die is vertegenwoordigd op vijf continenten; door middel van haar operationele assurantiebedrijven levert Starr eigendoms-, ongevallen- en zorgverzekeringen, alsmede diverse specialistische dekkingen op het gebied van luchtvaart, zeevaart, energie en bijkomende ongevallenverzekering. De dochterondernemingen van het assurantiebedrijf van Starr in de VS, Bermuda, China, Hongkong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal een A.M. Best-rating van “A” (Uitstekend). Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een Standard & Poor’s-rating van “A+” (Sterk).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Starr Insurance Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director van Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com

Contacts

Starr Insurance Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director van Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com