“The Cold Wallet 2.0”? ELLIPAL lanceert mobielgeoriënteerde Cold Wallet voor cryptovaluta

ELLIPAL – The Cold Wallet 2.0

PEKING--()--De meeste cold wallets van dit moment zijn opslaggeoriënteerd en verbonden aan een pc. Dit biedt weinig gebruiksgemak en de risico's blijven gewoon bestaan. Bezitters van cryptovaluta struinen de markt af op zoek naar de ideale veilige wallet. De ideale wallet voor hen is een veilige tool voor dagelijks handelen die mobiel georiënteerd is, voorzien van alle functies, en compatibel met meerdere valuta. Veiligheid, functionaliteit en gebruiksgemak zijn essentiële eigenschappen voor de volgende generatie van cold wallets.

Een groep getalenteerde blockchainexperts uit Hongkong heeft een nieuwe wallet gelanceerd die beschikt over alle bovenstaande eigenschappen: ELLIPAL. Het is een mobiel georiënteerde cold wallet met alle benodigde functies waarmee kan worden gehandeld. Dit is de start van de volgende generatie van cold wallets. De Cold Wallet 2.0 wordt de essentiële tool voor alle cryptovalutahandelaars.

ELLIPAL – The Cold Wallet 2.0 verbindt iedereen veilig en comfortabel met de blockchain

De naam ELLIPAL is afgeleid van ‘Elli’- Elliptic Curve Cryptography (de kerntechnologie achter de cryptovaluta van vandaag) en ‘Pal’- het Engelse woord voor partner/vriend. ELLIPAL biedt gebruikers een alles-in-één mibiele digital asset management service. ELLIPAL verbindt elke gebruiker met de blockchain.

Kenmerken van ELLIPAL - The Cold Wallet 2.0

 1. Een onafhankelijk hardwareproduct om de veiligheid van cryptovaluta te waarborgen.
  ELLIPAL is een cold wallet. ELLIPAL werkt geïsoleerd van elke internetverbinding, zoals 4G, WiFi, Bluetooth en USB. De enige manier om informatie uit te wisselen tussen de wallet en de mobiele app van ELLIPAL is door middel van QR-codes.
 2. Alles-in-één mobiele app voor het omwisselen en verhandelen van cryptovaluta
  De ELLIPAL-app biedt alle functionaliteit die gebruikers nodig hebben. In de app kunnen gebruikers wisselkoersen raadplegen en nieuws lezen, wisseltransacties en betalingen uitvoeren, en een verbinding maken met andere DApps. ELLIPAL werkt op dit moment samen met gedecentraliseerde wisselprotocols als LRC.
 3. Uniek cross-chain walletprotocol ondersteunt meerdere cryptovaluta en multi-chain
  ELLIPAL heeft een universeel OCCW (Open Cross Chain Wallet) protocol gecreëerd om multi-chain accountsystemen te ondersteunen en te kunnen worden gebruikt voor meerdere cryptovaluta. We geloven dat door dit protocol in de toekomst meer apparaten kunnen worden gebruikt als multifunctionele wallets, zodat blockchain toegankelijker wordt voor de doorsnee gebruiker.
 4. Klaar voor de toekomst van de zakenwereld.
  Het ecosysteem van cryptovaluta breidt zich momenteel in hoog tempo uit. Multivaluta is de norm van de toekomst. De ELLIPAL-walletoplossing maakt de uitwisseling tussen klanten en handelaars eenvoudig en transparant, en heeft een onmiskenbare toegevoegde waarde.

Maak contact met ELLIPAL:

Website: www.ellipal.com

Facebook: https://www.facebook.com/pg/Ellipalclub

Twitter: https://twitter.com/EllipalWallet

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ELLIPAL
Alex, +8618910898173
alex@nocventures.com

Contacts

ELLIPAL
Alex, +8618910898173
alex@nocventures.com