Watts Miners brengt de meest krachtige machines voor Crypto-mining op de markt

NEW YORK (VS)--()--Watts Miners (www.wminers.com) kondigde vandaag aan dat het zich gestaag ontwikkelt als de volgende grote naam in de bloeiende wereldmarkt voor het minen van cryptovaluta. Het bedrijf heeft onlangs drie cryptominers gelanceerd uitgerust met hashsnelheden die ongekend zijn binnen de industrie. Deze miners die ontwikkeld zijn met behulp van geavanceerde ASIC-chiptechnologie, kunnen gebruikt worden om naar Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero, en Dash te minen. De gemakkelijk te gebruiken miners zijn bekend geworden vanwege hun vermogen om binnen een maand een volledig rendement op investering te bieden.

Hoewel het minen van cryptovaluta nu gemeengoed is onder vele crypto-enthousiasten, is het snel en gegarandeerd verdienen van inkomsten uit het minen nog nooit zo eenvoudig geweest. Bovendien kan het winstgevende potentieel van een miner aanzienlijk lijden onder de hoge initiële kosten, elektriciteitskosten en de problemen met het minen zelf. Watts Miners heeft deze beperkingen aangepakt door miners te creëren met multi-algoritmen en buitengewoon hoge hashsnelheden gekoppeld aan een laag stroomverbruik.

Voor degenen die niet bekend zijn met de uitdrukking hashsnelheden, het is de maatstaf voor de prestaties van een miner. Hogere hash-snelheden betekent dat er is meer verwerkingskracht beschikbaar is om de verschillende hashalgoritmen uit te voeren en op te lossen. Deze algoritmen worden geassocieerd met het genereren van nieuwe cryptovaluta als beloning voor het mogelijk maken van transacties op het netwerk.

“Ons doel was niet alleen om de beste miners te creëren die gemakkelijk in het gebruik zijn, maar ook om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste rendement van hun investeringen krijgen”, aldus Nancy Lopez, Chief Financial Officer van Watts Miners. “Vandaag kondigen we met trots aan dat onze miningmachines de beste in de sector zijn qua kracht, efficiëntie en winstgevendheid.”

Hieronder worden enkele van de meest aantrekkelijke functies genoemd van de nieuwe miners voor cryptovaluta van Watts Miners.

  • Buitengewone hash-snelheden tot 1000 TH/s voor Bitcoin, 200 GH/s voor Litecoin, 28 GH/s voor Ethereum, 6.8 TH/s voor Dash, en 1200 KH/s voor Monero
  • Laag energieverbruik van 800W±10%, 1200W±10%, en (1200W±10%) x4 voor de drie producten
  • Temperatuur van 10°C tot 45°C
  • Geluidsvolume is minder dan 45 dB
  • Het originele geruisloze waterkoelingssysteem van Watts Miners
  • Duurzaamheid met meer dan 70.000 uren aan voortdurende prestaties
  • Aanpasbare oplossingen voor grote mining-bedrijven
  • Mogelijkheid om in woonwijken geïnstalleerd te worden

Ga voor meer informatie over Watts Miners en hun geavanceerde assortiment naar https://wminers.com.

Over Watts Miners: Watts Miners is een fabrikant van hoogwaardige mining-machines voor cryptovaluta, met extreem hoge hash-snelheden zonder daarvoor veel energie te hoeven gebruiken. Hun team bestaat uit verschillende professionals van topniveau, afkomstig van gerenommeerde organisaties zoals Samsung, Microsoft, IBM, en vele anderen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in New York, en het bedrijf heeft momenteel productiefaciliteiten in de VS, Duitsland, China en Rusland.

Contactpersoon
Watts Miners
1740 Broadway 14th Floor
New York, NY 10019
www.wminers.com
Tel: 929-220-9148
Tel: 929-220-1825
info@wminers.com

Contactpersoon voor bedrijfscommunicatie
CryptoCurrencyWire
1324 Lexington Ave.
New York, NY 10128
www.CryptoCurrencyWire.com
Tel: 212-418-1217
Editor@CryptoCurrencyWire.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watts Miners Inc.
Nancy Lopez
929-220-9148
929-220-1825
nancy@wminers.com

Contacts

Watts Miners Inc.
Nancy Lopez
929-220-9148
929-220-1825
nancy@wminers.com