Starr Insurance Companies benoemt Santiago Mora als hoofd van International Accident & Health

NEW YORK--()--Starr Insurance Companies heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Santiago Mora als hoofd van International Accident & Health. Hij wordt verantwoordelijk voor de winstgevende groei van de Accident & Health-divisie buiten de VS en Canada.

“We zijn zeer enthousiast over de komst van Santi naar Starr. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan binnen de sector op het gebied van sales, distributie, afsluiting van verzekeringen en prijsbepaling,” aldus Jim Herbert, president van Starr Insurance & Reinsurance Limited. “Zij rijke kennis zal de groei van onze Accident & Health-divisie ten goede komen en zijn leiderschap zal de relatie van Starr met haar klanten en partners versterken.”

Starr’s Accident & Health-divisie biedt persoonlijke ongevallenverzekeringen en reisverzekeringen voor bedrijven, verenigingen, scholen, non-profitorganisaties en individuele cliënten als dekking voor ongevallen en noodgevallen thuis, op het werk en op reis.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is een wereldwijde marketingnaam voor de operationele assurantie- en reisbijstandsbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande assurantie- en beleggingsorganisatie die is vertegenwoordigd op vijf continenten; door middel van haar operationele assurantiebedrijven levert Starr eigendoms-, ongevallen- en zorgverzekeringen, alsmede diverse specialistische dekkingen op het gebied van luchtvaart, zeevaart, energie en bijkomende ongevallenverzekering. De dochterondernemingen van het assurantiebedrijf van Starr in de VS, Bermuda, China, Hongkong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal een A.M. Best-rating van “A” (Uitstekend). Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een Standard & Poor’s-rating van “A+” (Sterk).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Starr Insurance Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director van Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com

Contacts

Starr Insurance Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director van Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com