Dinasur bundelt krachten met Mindbreeze voor het aanbieden van software voor zoeken en kennisbeheer

SEVILLA, Spanje en LINZ, Oostenrijk--()--Dinasur is verheugd de lancering aan te kondigen van een strategisch samenwerkingsverband met Mindbreeze. Dinasur is al jarenlang een gevestigde verkoper van zoektoepassingen. Hierdoor is het bedrijf in staat expertise van onschatbare waarde op het gebied van kennisbeheer en big data bij te dragen.

“Onze meest recente persoonlijke ervaringen onderstrepen de vraag op de markt naar tools die niet alleen het werken met grote hoeveelheden gegevens vereenvoudigen, maar een stap verder gaan door bedrijven een beslissende voorsprong op de concurrentie te geven. We zijn ervan overtuigd dat de Mindbreeze-toepassing het ideale alternatief is in de overgangsperiode die in gang is gezet door de beëindiging van de Google Search-toepassing. Wat we hebben waargenomen is dat bedrijven terugschrikken voor uitgebreide implementatieprocedures. En dat is nu precies een van de factoren die voor ons doorslaggevend zijn geweest. Met een out-of-the-box-concept en diverse connectors, biedt de Mindbreeze-toepassing ongekend integratiegemak,” aldus Antonio Navarro, Search Expert Consultant bij Dinasur.

Bedrijven beschikken vaak over alle informatie die ze nodig hebben binnen het bedrijf, maar ze zijn zelden in staat er nuttig gebruik van te maken. Mindbreeze streeft ernaar alle verschillende gegevensbronnen te bundelen en doorzoekbaar te maken om effectief gebruik te kunnen maken van de schat aan informatie die erin ligt opgesloten. Mindbreeze onthult de zoekresultaten uitsluitend aan personen die gemachtigd zijn om de gegevens te raadplegen.

"We zijn uiterst kieskeurig bij het kiezen van zakelijke partners en onderwerpen alle aanbiedingen tot samenwerking aan een grondige screening. We willen ons ervan vergewissen dat onze partners voldoende bekwaam zijn met betrekking tot het gebruik en de mogelijkheden van ons product, hetgeen vervolgens weer dient om onze cliënten te inspireren. De samenwerking met Dinasur stelt ons in staat uit te kijken naar nieuwe geografische markten, zonder de afstand tot onze klanten te vergoten," aldus Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze.

Mindbreeze heeft inmiddels een groeiend internationaal netwerk van partners gerealiseerd in landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Slowakije, Mexico en de Verenigde Staten.

Meer over Dinasur en Mindbreeze: http://dinasur.com/2018/07/25/dinasur-mindbreeze-acuerdo/

Over Dinasur

Dinasur heeft haar hoofdkantoor in Sevilla, Spanje. Het geografische bereik van het bedrijf strekt zich uit over geheel Spanje en Portugal. Het bedrijf is een vooraanstaande leverancier van technologische oplossingen die zijn gericht op het effectief verhogen van de productiviteit van haar cliënten.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een snelgroeiende, vooraanstaande internationale leverancier van toepassingen en clouddiensten voor zakelijke zoektoepassingen, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Met een wereldwijd partnernetwerk is Mindbreeze vertegenwoordigd in alle tijdzones.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler
+43 732-606162-0
pr@mindbreeze.com

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler
+43 732-606162-0
pr@mindbreeze.com