MapleStory M begint vandaag officieel in 140 landen

Download nu en doe mee aan de speciale events tijdens de lanceringsweek voor beloningen!

LOS ANGELES--()--MapleStory M, een mobiel avontuur gebaseerd op de originele MapleStory-franchise, is nu gratis beschikbaar in negen talen en meer dan 140 landen! Het spel kan worden gedownload in de App Store en de Google Play Store.

Spelers die zich aanmelden en MapleStory M de komende 14 dagen spelen ontvangen tot 21 augustus 2018 elke dag speciale items in het spel. Wie zich vooraf heeft geregistreerd kan tot 21 augustus 2018 ook de eerder geregistreerde beloningen claimen.

Tussen 24 juli en 31 juli 2018 hebben MapleStory M-streamers ook de mogelijkheid om extra beloningen te winnen. Meer informatie vindt u hier: http://bit.ly/2Lr2Iew.

MapleStory M brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel.

De wereldwijde lancering biedt 150 levels met content, waaronder:

  • Nieuwe karakters: De Explorers zijn de nieuwe soort helden die zij-aan-zij vechten om de vrede in Maple World te bewaren;
  • Battle-functie: Deze functie omvat de voor mobiel geoptimaliseerde jaag- en strijdmode met voor elke klasse een auto-battle en auto-quest functie;
  • Karakteraanpassing: Spelers kunnen hun eigen unieke stijl maken door hun karakters aan te passen qua haarkleur en allerlei mode-items en accessoires;
  • Dungeons: Deze unieke strijdmodes maken stijgen in niveau voor Maplers mogelijk en het voltooien van uitdagingen in je eentje of met vrienden; en
  • Dieren en hulpmiddelen: Maplers kunnen dieren adopteren om mee te doen in een gevecht en gebruikmaken van hulpmiddelen om snelheid en stijl te maken.

Nieuwe en terugkerende MapleStory-spelers kunnen vanaf 25 juli ook www.MapleStory.com bezoeken om te registreren voor exclusieve events en het ontvangen van speciale couponcodes voor cadeaus in MapleStory M. Spelers die hun MapleStory-account koppelen aan MapleStory M ontvangen extra beloningen in beide spellen.

Activa: Trailer voor lancering / MapleStory M

Sociale media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Discord

Over MapleStory M http://maplestorym.nexon.com/enLaunch

MapleStory M, dat voor het eerst in oktober 2016 in Korea werd gelanceerd, werd al snel het nummer 1 gratis spel in zowel de App Store als Google Play Store en werd in de eerste twee weken meer dan twee miljoen keer gedownload. Het spel zal als gratis download beschikbaar zijn voor alle iOS- en Android-apparaten vanuit de App Store en Google Play.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 100 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Het bedrijf, dat in 1994 is opgericht in Korea, heeft nu zijn hoofdvestiging in Japan en is genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. In 2017 werd Nexon opgenomen in de Nikkei Stock Index 300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media-contactinformatie:
Spark voor Nexon America
Jeff Koo
nexon@sparkpr.com

Contacts

Media-contactinformatie:
Spark voor Nexon America
Jeff Koo
nexon@sparkpr.com