De beste gebruikersinterface in mobile en web-tracking is nu nog beter geworden

BARCELONA, Spanje--()--ThriveTracker, een toonaangevende web- en mobiletracker voor media-inkopers en prestatiemarketeers, heeft vandaag de algemene beschikbaarheid aangetoond van de laatste release met een geheel nieuwe gebruikersinterface (UI). Geïnspireerd door feedback van klanten en partners heeft ThriveTracker de nieuwe gebruikersinterface ontworpen om de gebruikersacceptatie, bruikbaarheid en productiviteit te verhogen.

ThriveTracker richtte zich op de gebruikerservaring voor alle gebruikers ongeacht het gebruikte apparaat (desktop, mobiel, enz.), waardoor het nog intuïtiever en toegankelijker wordt. Door de verbeterde navigatie wordt toegang tot vaak gebruikte functies binnen het platform eenvoudiger, worden klanten bewuster van meer geavanceerde functies en wordt de toegang tot gedetailleerde inhoud sneller wanneer dat nodig is.

Overzichtelijkere, eenvoudigere, modernere gebruikersinterface

  • Duidelijke, consistente navigatie trekt uw aandacht naar waar u bent en wat u kunt doen
  • Verbeterde lay-out biedt algemene functies intuïtief aan
  • Vereenvoudigde views bieden snellere toegang tot relevante inhoud

Mobiel-vriendelijk

  • Mobiel-responsive op basis van apparaat
  • Nieuw kleurenschema haalt het optimale uit de huidige generatie mobiele apparaten
  • Eenvoudigere selectie van navigatie, keuzelijsten en knoppen

ThriveTracker is de ultieme tracking-oplossing voor media-inkopers en prestatiemarketeers, waarmee al uw campagnes op desktop, mobiel en web in één dashboard kunnen worden beheerd. ThriveTracker’s uiterst flexibele platform past zich aan aan de behoeften van elke individuele gebruiker, waardoor het een rendabele keuze is voor prestatiemarketeers, direct response marketeers, media-inkopers en affiliate marketeers die de conferentie bezoeken.

Over ThriveTracker

ThriveTracker, dat werd opgericht in 2014, was een idee van Tom Fang en zijn bedrijf, iPyxel Creations. Vanaf het begin was het een zelfstarter en het platform heeft er altijd naar gestreefd om de modernste trackingoplossing voor prestatiemarketing te zijn voor de hoogvolume-media-inkopers van vandaag, agenten, affiliates en direct response-marketeers. ThriveTracker stelt gebruikers in staat om te registreren, analyseren en optimaliseren op basis van tientallen metagegevenspunten en multivariante rapporten, allemaal via een moderne gebruikersinterface en ondersteund door een toonaangevende klantenservice. ThriveTracker is onderdeel van Clickbooth, LLC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ThriveTracker
Tony Aldarondo, +1-866-867-6333
pr@thrivetracker.com
www.thrivetracker.com

Contacts

ThriveTracker
Tony Aldarondo, +1-866-867-6333
pr@thrivetracker.com
www.thrivetracker.com