Fischer & Schickendantz en Solution Alliance SRL gaan het merk Andersen voeren in Uruguay

SAN FRANCISCO--()--Fischer & Schickendantz, geleid door Juan Federico Fischer, en Solution Alliance SRL, geleid door Juan Ignacio Troccoli, hebben deze week een naamswijziging doorgevoerd naar Andersen Tax & Legal, een onderdeel van Andersen Global. Het bedrijf, met als hoofdlocatie Montevideo, is in september 2017 een samenwerking aangegaan met Andersen Global, en is nu een volledig geïntegreerd onderdeel van de wereldwijde organisatie.

Juan Federico Fischer merkte op: “Andersen is een symbool van kwaliteit en wordt wereldwijd erkend door zowel klanten als professionals, en loopt voorop als het gaat om het opzetten van een wereldwijd bedrijf met geïntegreerde belasting- en fiscale diensten. Wij zijn er trots op officieel onderdeel te mogen uitmaken van het team.”

“In de periode bij ons als partner en nu onderdeel heeft het team in Uruguay een enorme toewijding getoond voor het leveren van een naadloze, eersteklas dienstverlening. Daarnaast is Juan Federico lid van Andersen Global’s regionale bestuur voor Latijns-Amerika, en staat hij voor de waarden die onze organisatie vertegenwoordigt. Ik kijk uit naar het versterken van de basis die we in Zuid-Amerika hebben gelegd”, voegt Mark Vorsatz, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, toe.

De activiteiten in Uruguay zijn onderverdeeld in vier gebieden: Legal, Real Estate Conveyance, Tax & Accounting en Corporate Immigration Services. Fischer & Schickendantz is opgericht in 2009 en biedt diensten aan toonaangevende lokale en internationale bedrijven die zakendoen in Uruguay. De professionals van het bedrijf leveren diensten aan een aantal gebieden, waaronder fusies en acquisities, commerciële contracten, landbouw, overdracht van eigendom, grensoverschrijdend belastingadvies, transfertarieven, boekhouding, procesvoering en arbitrage.

“Andersen Global heeft een brede internationale klantenkring, waarvan velen Uruguay gebruiken als toegangspoort tot de regio, dus met de beste ondersteuning voor grensoverschrijdende diensten in andere landen is dat een groot voordeel voor onze klantenkring en mensen”, zei Juan Ignacio Troccoli.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 107 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742