ATMIA’s 2018 Cash Security Excellence Award toegekend aan Oberthur Cash Protection en haar directeur Patrice Rullier

Oberthur Cash Protection and its Managing Director, Patrice Rullier awarded ATMIA's 2018 Cash Security Excellence Award (Photo: Oberthur Cash Protection)

PARIJS--()--De winnaars van de ATMIA 2018 Security Awards zijn op 12 juni toegekend tijdens de ATM Customer Experience & Security Summit (ACESS) in London.

De Cash Security Excellence Award 2018 is toegekend aan Oberthur Cash Protection en haar directeur Patrice Rullier voor hun uitgesproken en lange termijn bijdrage aan de beveiliging van bankbiljetten, zowel in geldautomaten als vervoerd door waarde transporteurs.

” Ik ben blij met deze award, verklaarde Patrice Rullier (Directeur, Oberthur Cash Protection), welke een bevestiging is van onze toewijding aan de beveiliging van geldautomaten en waardevervoer als ook het hoge kwaliteitsniveau van onze produkten “.

De drie jury leden voor de 2018 Security Awards waren unaniem in hun besluit dat Patrice Rullier een significante lange termijn bijdrage heeft geleverd aan de beveiliging van bankbiljetten wereldwijd door het bedrijf zo te managen dat er produkten zijn ontwikkeld welke een enorme preventieve impact hebben op financiele criminaliteit ”, volgens Mike Lee, ATMIA’s CEO.

Over Oberthur Cash Protection :
OBERTHUR CASH PROTECTION ontwikkelt en produceert intelligente bankbiljet beveiligingssystemen ten behoeve van waarde transporteurs, geldautomaat en retail markten wereldwijd. Onze systemen hanteren een technologie die een poging tot aanval of diefstal herkent en bankbiljetten beschermt door deze definitief als gestolen te merken en het te ontwaarden. Meer dan 60.000 systemen wereldwijd beschermen dagelijks miljarden bankbiljetten en ontelbare levens.

www.oberthurcp.com

Over ATMIA :
De ATM Industry Association is een werelwijde non-profit organisatie met meer dan 11,000 individuele leden in ongeveer 70 landen. Haar missie is het promoten van ATM convenience, groei en gebruik wereldwijd, het beschermen van de ATM industrie assets, belangen, reputatie en algemeen vertrouwen; en het aanbieden van educatie, advies, een politieke stem en netwerk mogelijkheden voor aangesloten organisaties.

www.atmia.com

Contacts

OBERTHUR FIDUCIAIRE
Charlotte Lafont
Responsable de la Communication Groupe / Group Communications Manager
Tel/Phone: +33 1 42 99 77 25
Fax: +33 1 42 99 77 93

Contacts

OBERTHUR FIDUCIAIRE
Charlotte Lafont
Responsable de la Communication Groupe / Group Communications Manager
Tel/Phone: +33 1 42 99 77 25
Fax: +33 1 42 99 77 93