Ontology MainNet, "Ontology 1.0”, is officieel gelanceerd!

PEKING--()--Ontology, een nieuw high-performance openbaar multi-chain project en gedistribueerd trust collaboration platform, heeft de lancering bekendgemaakt van Ontology 1.0. Ontology 1.0 biedt nieuwe high-performance openbare blockchains waarin een reeks volledige gedistribueerde ledgers en smart contract systemen zijn opgenomen, en tegelijkertijd ondersteuning wordt geboden voor public chain customization en chain network collaboration. Verder biedt het systeem gemeenschappelijke modules in diverse gedistribueerde toepassingen.

Ontology 1.0 bevat een gedecentraliseerd identiteitsverificatieprotocol, gedistribueerd data management protocol en credit score protocol. Op toepassingsniveau bieden het geïntegreerde clientproduct (ONTO), de trust search engine en het gedistribueerde data exchange framework krachtige technische ondersteuning.

Kenmerken van Ontology 1.0

Ontology 1.0 is het eerste smart contract execution platform met identiteit. Voor de beveiliging wordt voortdurend nauw samengewerkt met de NCC Group, Baimaohui en SlowMist, om de veiligheid van de nodes van Ontology te waarborgen.

Smart contract tool "SmartX", VBFT consensus algoritme en de Triones Consensus Group

De smart contract tool SmartX is een alles-in-één IDE die kan worden gebruikt voor het opstellen, implementeren en aanroepen van smart contracts. De tool biedt een reeks smart contract sjablonen en een krachtige online editor.

Naar verluidt zal Ontology in juli ONTO lanceren. ONTO biedt ondersteuning voor autonome en controleerbare digitale identiteit, MainNet digitaal assets management, een alles-in-één MainNet tokenwisselaar, en nog veel meer. Ontology lanceert verder SmartX 2.0 en de nieuwste richtlijnen voor smart contract development om betere ondersteuning voor dApp-ontwikkeling te kunnen bieden aan ontwikkelaars.

Samenwerkingsverbanden voor real business scenario's

Jun Li, oprichter van Ontology, zegt: “Ontology heeft altijd een ‘real economy’ strategie gevolgd, door de effectieve combinatie van Ontology en diverse industriepartners, om meer real business toepassingsscenario's en meer innovatieve oplossingen te creëren. De ontwikkeling van Ontology 1.0 was niet mogelijk geweest zonder de verregaande samenwerking tussen en onderlinge ondersteuning van alle technische teams, partners, co-builders en experts binnen de sector. We verheugen ons erop onze krachten te bundelen met meer partners in de sector om samen een briljante toekomst te creëren!”

Over Ontology

Ontology levert nieuwe high-performance openbare blockchains waarin een reeks complete gedistribueerde ledgers en smart contract systemen zijn opgenomen. Het Ontology blockchain framework ondersteunt openbare blockchain systemen en is in staat verschillende openbare blockchains op maat te maken voor verschillende toepassingen. Ontology zal voortdurend gemeenschappelijke modules die zijn gebaseerd op de onderliggende infrastructuur blijven leveren voor verschillende soorten gedistribueerde scenario's, bijvoorbeeld voor het gedistribueerde digital identity framework, het gedistribueerde data exchange protocol, enzovoort.

Meer informatie: https://ont.io/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ontology
Chelsea Mu
contact@ont.io

Contacts

Ontology
Chelsea Mu
contact@ont.io