Finse voetbaltrainingacademie Sami Hyypiä sluit overeenkomst met STATS voor Player Performance Solutions

STATS zal training- en prestatie-oplossingen leveren voor top Finse ontwikkelingskampen

LONDEN & EERIKKILÄ, Finland--()--Vandaag heeft STATS, de wereldleider in sportdata en intelligence, en Sami Hyypiä Academy (SHA), gevestigd in Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, Finland, een nieuwe vijfjarige samenwerking bekendgemaakt om STATS' prestatieoplossingen voor team en spelers naar de academie te brengen.

STATS zal bij SHA werken met spelers en trainers, en technologie en training voor gameanalyse-educatie, spelersontwikkeling en monitoring van spelersprestaties introduceren. Eerikkilä/SHA heeft een strategische samenwerking met de Football Association van Finland (Finse voetbalbond), en is het nationale trainingscentrum voor voetbal in Finland. Sami Hyypiä Academy (opgericht in 2010) implementeert een monitoring concept voor spelers en organiseert trainersopleidingen en trainingskampen voor voetballers van alle leeftijden.

“Sami Hyypiä Academy's missie is om het Finse voetbal te ontwikkelen in de richting van de internationale top, samen met de Finnish Football Association, de gehele Finse voetbalgemeenschap en andere partners. SHA richt zich op het ontwikkelen van dit proces op basis van top-level voetbalvereisten van kinderen tot volwassenen. De nieuwe overeenkomst met STATS zal teams die met SHA werken geavanceerde oplossingen voor spelersontwikkeling leveren, alsmede nieuwe hulpmiddelen om met kennis te leiden”, zei Kyösti Lampinen, de directeur van het Eerikkilä Performance Centre.

“STATS is erg blij met de samenwerking met Sami Hyypiä Academy en Eerikkilä voor de wedstrijdanalyse en prestaties van de atleten. We zijn enthousiast om de data-gedreven analyse van het Performance Centre te vervolgen. Het toevoegen van educatie van trainers en wedstrijdanalisten zal het Eerikkilä Performance Centre in staat stellen om een duurzame basis te leggen voor de systematische ontwikkeling van het spel”, zegt Jens Urlbauer, algemeen manager van STATS binnen Noord- en Centraal Europa.

Over STATS

STATS is de wereldleider op het gebied van sportintelligence, werkzaam op het raakvlak van sport en technologie. De meest innovatieve merken, technologiebedrijven, liga's en tientallen wereldkampioenen vertrouwen op STATS voor hun overwinning. STATS combineert het snelst beschikbare en meest accurate dataplatform met videoanalyse, sportinhoud en research, player tracking met STATS SportVU®, en een aantal aanpasbare digitale oplossingen voor merken. Als pionier van live sportdata blijft STATS innovatie versnellen in de sector om zowel teamprestaties als de beleving voor de fans te verbeteren. Voor meer informatie kunt u terecht op www.stats.com en volg STATS op Twitter @STATSInsightsUK.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

STATS
Reed Findlay, +1 847-583-2642
mediarelations@stats.com

Contacts

STATS
Reed Findlay, +1 847-583-2642
mediarelations@stats.com