Monument Re neemt Robein Leven N.V. over van Amerborgh Financial Services B.V.

HAMILTON, Bermuda--()--Monument Re kondigde vandaag aan dat het Robein Leven N.V. en zijn dochterondernemingen heeft overgenomen van Amerborgh Financial Services B.V., onder voorbehoud van het verkrijgen van de wettelijke goedkeuring. Robein Leven is een in Nederland gevestigde, gesloten levensverzekeraar met traditionele en gekoppelde producten.

Manfred Maske, CEO van de Monument Re Group, zei: “Het was fijn om met Amerborgh samen te werken en om deze transactie te kunnen aankondigen. De overname van Robein Leven zorgt ervoor dat we, in het kader van onze Benelux-strategie, nu op de lange termijn aanwezig zullen zijn in Nederland.”

Dus Fabius, Managing Director van Robein Leven, en Matthijs Vernooij, Director: “We zijn verheugd om deel uit te gaan maken van een innovatieve en ambitieuze organisatie en zijn enthousiast om bij te zullen dragen aan Monument Re’s groeistrategie in de Benelux.”

De verandering van zeggenschap over het bedrijf zal plaatsvinden nadat aan de gebruikelijke overnamevoorwaarden is voldaan, waaronder het verkrijgen van de wettelijke goedkeuringen.

Over Amerborgh Financial Services B.V.

Amerborgh Financial Services maakt deel uit van de Amerborgh bedrijvengroep. Amerborgh is een beheermaatschappij met ondernemingen in financiële dienstverlening, softwareontwikkeling, hotelmanagement, vastgoedontwikkeling, theaterproducties en het bedrijf ondersteunt ook een verscheidenheid aan culturele samenwerkingsverbanden en activiteiten.

Over Monument Re en Monument Insurance

Monument Re Limited (‘Monument Re’) is een klasse E herverzekeraar onderhevig aan groepstoezicht door de Bermuda Monetary Authority. Monument Re is een op Bermuda gevestigde herverzekeraar die is opgericht om op te treden als eigendoms-intensieve herverzekeraar en inkoper in Europa.

De bedrijvengroep heeft een aanwezigheid in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg (onder voorbehoud van wettelijke goedkeuring) en nu ook in Nederland.

Monument Re werd door Stephens Europe en Amerborgh door AXECO over de transactie geadviseerd.

Ga voor meer informatie naar www.monumentregroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Monument Re Limited
Manfred Maske, +1-441-400-3900
manfred.maske@monumentregroup.com

Contacts

Monument Re Limited
Manfred Maske, +1-441-400-3900
manfred.maske@monumentregroup.com