Probanden.nl: nieuwe maten van Lexani banden in het tuning-aanbod

  • Probanden.nl breidt zijn tuning-aanbod aan Lexani banden uit in de veelgevraagde bandenmaten 18-22 inch.
  • Pluspunt voor klanten van Probanden.nl: de online shop is een van de weinige aanbieders bij wie de producten van het populaire Amerikaanse merk verkrijgbaar zijn.
  • In combinatie met de faire inkoopcondities zorgt het uitgebreide productassortiment van Probanden.nl voor hoge flexibiliteit voor dealers en werkplaatsen, die op deze manier eenvoudig nieuwe doelgroepen kunnen ontsluiten.

HANNOVER, Duitsland--()--Probanden.nl breidt zijn assortiment uit van het gerenommeerde Amerikaanse tuning-merk Lexani. Voortaan zijn ook diverse producten verkrijgbaar in de populaire maten 18-22 inch. Hiermee komt Probanden.nl tegemoet aan de tuning-trend dat banden steeds breder worden. De nieuwe maten zijn in het bijzonder interessant voor SUV's, een voertuigsegment dat nu al jarenlang groeit. De online shop heeft de zomer-, winter- en all-weather-banden uit de sectoren Performance, Off-Road en Passenger van Lexani opgenomen in het aanbod.

"Een uitgebreid tuning-aanbod past helemaal bij onze ambitie om onze afnemers een zo uitgebreid mogelijk assortiment banden te bieden," licht Andreas Faulstich toe, Hoofd B2B bij Delticom. "Want daarmee kunnen zij ongecompliceerd en op korte termijn ook tegemoet komen aan speciale aanvragen. Op die manier kunnen zij nieuwe doelgroepen ontsluiten." Deze flexibiliteit voor werkplaatsen en dealers maakt Probanden.nl mogelijk door een hoge mate van beschikbaarheid in de eigen magazijnen en snelle levertijden tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien vertrouwt Probanden.nl op een partnerschappelijke bedrijfsmodel, zodat voor dealers en werkplaatsen geen extra kosten ontstaan. Er bestaan bijvoorbeeld geen contract- of besteltarieven, net zo min als vastgelegde minimum bestelhoeveelheden.

Natuurlijk heeft een brede band ook de passende, niet alleen optisch hoogwaardige velg nodig. Ook voor dit doel kan bij Probanden.nl worden gekozen uit een groot assortiment van aluminium en stalen velgen. En wie banden, velgen (en bandenspanningscontrolesystemen) fraai met elkaar wil combineren: Probanden.nl is een competente partner op het gebied van wielenpakketten en kan complete wielensets ook in grotere hoeveelheden leveren.

Over Probanden.nl

Probanden.nl is de exclusieve webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en maten voor alle types voertuigen: voor bestelwagens,vrachtwagens en bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties in de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com