Andersen Global kondigt vestiging in Londen aan met Milestone

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global kondigt een nieuwe vestiging in Londen aan met de derde locatie in het Verenigd Koninkrijk met Milestone International Tax Partners LLP, een belastingbedrijf dat gespecialiseerd is in internationale belasting. De samenwerkingsovereenkomst vergroot de aanwezigheid van Andersen Global in Europa.

Milestone is opgericht in 2008 door de partners Miles Dean en Andrew Murray met Zoe Wyatt die er als derde partner in 2015 bij is gekomen. Het bedrijf biedt een breed aanbod van internationale belastingdiensten aan bedrijven en particulieren, investeringsfondsen en investeerders/ontwikkelaars in onroerend goed.

“Miles, Andrew, Zoe en hun team zijn zeer vaardige, indrukwekkende professionals en samen met onze recente toevoegingen in Londen biedt Milestone ons strategische dekking en meer diepte en breedte in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een grote stap voorwaarts voor de groei van onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en ik heb er vertrouwen in dat hun toevoeging aan ons bedrijf onze expertise in de regio zal uitbreiden”, zegt Mark Vorsatz, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO.

“Samenwerking met het team van Andersen stelt ons in staat te groeien en ons bereik in het VK en daarbuiten te verhogen, en wij zijn er trots op onze mogelijkheden te kunnen uitbreiden als onderdeel van Andersen Global”, legt Miles uit. “Deze mogelijkheid is ongelooflijk voor onze klanten en ons bedrijf, en is een toevoeging aan onze huidige hoogwaardige diensten.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 107 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742