Andersen Global werkt samen met Vaish Associates in India

SAN FRANCISCO--()--Vaish Associates, een toonaangevend juridisch bedrijf gevestigd in New Delhi, Bombay en Bangalore, is een samenwerking aangegaan met Andersen Global, een wereldwijde associatie van belasting- en juridische bedrijven. De samenwerking versterkt de wereldwijde aanwezigheid van Andersen Global en vergroot de mogelijkheid om de beste service te bieden in India.

“India is een van de meest strategische markten ter wereld. De relatie met het juridische bedrijf Vaish geeft ons een uitstekende partner die toonaangevend is in directe belasting en juridische diensten. Wij hebben een uitstekende relatie opgebouwd met een aantal van hun partners en delen dezelfde visie”, zei Mark Vorsatz, Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO.

Vaish Associates, dat is opgericht in 1971, bedient een diverse klantenkring, waaronder binnenlandse en overzeese bedrijven, multinationals en particulieren. Als full-servicebedrijf bieden ze diensten aan op het gebied van directe belasting, indirecte belasting, fusies en overnames, risicokapitaal, privévermogen, buitenlandse directe investeringen, algemeen zakelijk, projecten, energie en infrastructuur, onroerend goed, concurrentiewetten, intellectueel eigendom, informatietechnologiewetten, alternatieve dispuutoplossing en procesvoering.

Bomi Daruwala, Joint Managing Partner van Vaish Associates, legt uit: “De Indiase economie groeit snel, en onze samenwerking met Andersen Global versterkt onze mogelijkheid om zeer kwalitatieve, creatieve en klantgerichte juridische en zakelijke adviesdiensten te leveren.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 103 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742