C.H. Robinson lanceert nieuwe generatie transporttechnologie in Europa

Navisphere® Driver mobiele app voor vrachtwagenchauffeurs vergroot efficiëntie door processen te automatiseren en vergemakkelijken

AMSTERDAM--()--C.H. Robinson heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar Navisphere® mobiele app voor vrachtwagenchauffeurs in Europa, ontworpen om chauffeurs informatie over hun vracht te laten bekijken en updaten terwijl ze onderweg zijn. De app stuurt automatisch vereiste updates onderweg door en staat chauffeurs toe om documenten te scannen en uploaden om betalingsprocessen te vergemakkelijken.

“Vandaag de dag hebben bedrijven die producten verzenden tijdige updates nodig over waar hun zending zich op een bepaald moment bevindt,” zei Jeroen Eijsink, president van C.H. Robinson Europa. “Vóór Navisphere Driver moesten chauffeurs regelmatig stoppen of onderweg bellen om handmatig traceringsinformatie te leveren. Nu kan de telefoon van de bestuurder het werk automatisch voor hen doen.”

De mobiele applicatie, beschikbaar voor apparaten van iPhone® en Android® in de App Store en op Google Play, werd specifiek ontworpen voor chauffeurs. Het levert laadorders via makkelijke sms-notificaties. Het gebruikt geofence-updates en de locatiedienst van de telefoon om automatisch ieder uur bijna real time laadupdates te versturen, of vaker indien de verzender dit vereist. De tracering duurt net zo lang als de verlading. Tot slot kan de chauffeur de camera van de telefoon en de app gebruiken om papierwerk te scannen en uploaden om de betalingscyclus in gang te zetten.

“Vandaag de dag ondersteunen we de meeste van de Europese Telematic leveranciers. Dit betekent dat uw in-cab units direct stopupdates en updates onderweg kunnen versturen naar C.H. Robinson wanneer u een verlading voor ons verzorgt,” voegde Dave Fraas, algemeen manager van de IT-groep van het bedrijf in Europa, toe. “We kijken ernaar uit om dit als extra dienst te leveren aan ons vervoerdersnetwerk, als onderdeel van onze volledige suite van robuuste technologie-oplossingen.”

C.H. Robinson ontwikkelt in-house technologie-oplossingen met de toekomst in gedachten. Navisphere® Driver is een product van Navisphere®, een enkel globaal transportmanagementsysteem (TMS), gebouwd om klanten end-to-end zichtbaarheid, efficiëntie en geautomatiseerde verslagen van hun verschepingen via elke regio of elk transportmiddel te bieden. Navisphere® en haar producten zijn flexibel en efficiënt en zijn te integreren in bijna alle gestructureerde databestanden of Enterprise Resource Plannen. Het staat klanten en vervoerders toe om snel alle aspecten van de leveringsketen samen te brengen voor lokale en globale verladingen.

Door te werken met C.H. Robinson kunnen zowel klanten als vervoerders steunen op professionele, ontvankelijke experts die de transportindustrie kennen. Het bedrijf ondersteunt vervoerders om hun efficiëntie en winstgevendheid te verbeteren door hen toegang te geven tot een van de grootste vrachtnetwerken in Europa en het geeft verzenders de mogelijkheid om te profiteren van technologie die hun bedrijf meer aanpasbaar en efficiënt maakt door processen en interacties te automatiseren.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van 's werelds grootste externe logistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren in de hele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, bedreven in het opbouwen van relaties en gefocust op het bedienen van hun klanten. Het bedrijf, onze stichting en onze werknemers dragen jaarlijks miljoenen dollars bij aan een verscheidenheid van organisaties over de hele wereld. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Ga voor meer informatie naar http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206
Marketing Manager
E-mail: Marianne.myburgh@chrobinson.com

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206
Marketing Manager
E-mail: Marianne.myburgh@chrobinson.com