Andersen Global breidt verder uit in Canada

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global zet zijn uitbreiding in Canada voort, waarbij de Partners en professionals van W.L. Dueck & Co. LLP zich bij het bestaande Andersen Tax team in Canada voegen. Andersen Global heeft momenteel een firma in Montreal en zal een firma toevoegen met locaties in Vancouver, Calgary, Richmond en Edmonton als W.L. Dueck & Co. LLP, onder leiding van grondleggers Warren Dueck en Steven Flynn, officieel de Andersen naam voert.

“Wij zijn verheugd om onze relatie met Andersen te formaliseren en ons team in Canada te integreren, waardoor we bredere U.S. en Canadese grensoverschrijdende belastingdiensten kunnen aanbieden,” aldus Warren. “Wij zijn toegewijd aan het leveren van de allerbeste klantenservice en het vergroten van ons bereik in het hele land en wereldwijd, terwijl we samen met onze collega's in Montreal naadloos op de bestaande fundering in Canada voortbouwen.”

Als Andersen Tax gaat de firma door met het verstrekken van grensoverschrijdende fiscale diensten voor vermogende personen, inclusief offshore vrijwillige verstrekkingen, nalatenschappen en trusts. Voor bedrijven biedt Andersen Tax belastingdiensten voor Canadese investeringen in de V.S., V.S. investeringen in Canada en grensoverschrijdende acquisities en fusies. De firma biedt ook diensten aan bij de voorbereiding van V.S. federale en staats- en Canadese belastingaangifte voor personen en bedrijven.

Wereldwijde voorzitter en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, merkte op, “De voortdurende expansie in Noord Amerika en de toegenomen aanwezigheid in enkele economische centra in Canada toont onze toewijding om naadloze grensoverschrijdende diensten aan te bieden. Bovendien belichamen Warren en zijn team de kenmerken die we belangrijk vinden bij Andersen, zoals transparantie en productbeheer, en ik ben verheugd dat ze de Andersen-naam formeel gaan gebruiken. "

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en is aanwezig in meer dan 95 locaties via firma’s en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742