Telenet richt zich tot Benu Networks voor het leveren van cloudgebaseerde Managed Business Services aan de SOHO/SME-markten

Disruptieve technologie maakt snelle dienstverlening mogelijk, verhoogt schaalbaarheid en verhoogt waardevoorstel aan het belangrijke klantensegment.

BILLERICA, Mass.--()--Benu Networks, een toonaangevende leverancier van innovatieve virtuele netwerkoplossingen waarmee serviceproviders snel IP-diensten van de volgende generatie kunnen creƫren en leveren, kondigt vandaag aan dat Telenet, de grootste aanbieder van kabelbreedbanddiensten in Belgiƫ, hun Virtual Service Edge (VSE)-platform heeft geselecteerd om een snelle levering van op maat gemaakte, beheerde diensten mogelijk te maken voor de markten van kleine kantoren/home office (SOHO) en kleine tot middelgrote ondernemingen (kmo).

Het beheerde aanbod van Telenet richt zich op belangrijke zakelijke professionals zoals gastconnectiviteit, zichtbaarheid van het apparaatniveau en beveiliging door SOHO/MKB-klanten te voorzien van handige IT-ondersteuning en cyberbeveiliging tegen zeer betaalbare tarieven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Benu Networks
Kelly Friedland, +1 781-640-4864
Director of Marketing
kfriedland@benunets.com

Contacts

Benu Networks
Kelly Friedland, +1 781-640-4864
Director of Marketing
kfriedland@benunets.com