Fujitsu kiest Box voor betere samenwerking op haar wereldwijde interne communicatieplatform

- Box biedt cloud content management voor de moderne digitale werkomgeving van Fujitsu -

Amsterdam--()--Box, Inc. (NYSE: BOX), een toonaangevend bedrijf in cloud content management, kondigt vandaag aan dat Fujitsu op Box is overgegaan. Met het gebruik van Box als content samenwerkingsoplossing op het wereldwijde communicatieplatform van Fujitsu, wordt de samenwerking tussen interne teams, klanten en leveranciers verbeterd. In Japan maken al 80.000 werknemers gebruik van Box en sinds december 2017 wordt Box ook geleidelijk door het personeel op andere wereldwijde locaties gebruikt.

Fujitsu bevordert interne communicatie met behulp van de nieuwste technologie, waardoor het werknemers in staat stelt om vanaf elke plek en op elk willekeurig apparaat en tijdstip te kunnen werken. Fujitsu zet Box in om de samenwerking tussen interne teams en klanten te verbeteren en om content veilig met derden te delen.

Het wereldwijde communicatieplatform van Fujitsu gebruikt Microsoft Office 365 voor het communiceren van bedrijfsinformatie en voor kennisdeling. Box biedt een integratie met Microsoft Office 365 om zo het cloud content management van Fujitsu in een veilige omgeving mogelijk te maken en de samenwerking te verbeteren.

Fujitsu gebruikt Box voor:

  • Een veilige digitale werkomgeving waarin werknemers overal, vanaf elk apparaat en op elk tijdstip kunnen werken volgens internationale beveiligingsnormen, waaronder SAE 16 Type II, ISO27001/27018 en FedRAMP;
  • De ontwikkeling van een wereldwijd platform waarop content wordt gecentraliseerd en internationale projecten efficiënter door werknemers en derden, zoals klanten en leveranciers, kunnen worden uitgevoerd;
  • Het vervangen van e-mailbijlagen door gedeelde links van Box om informatie consistent en veilig te houden;
  • Het opzetten van effectievere vergaderingen door bijvoorbeeld live te notuleren in Box Notes, de notitie-oplossing van Box.

“Wij hebben voor Box gekozen om de samenwerking tussen werknemers, zusterorganisaties, klanten en partners te bevorderen in een snel veranderende communicatie- en bedrijfsomgeving.”, zegt Masayoshi Matsumoto, Executive CIO bij Fujitsu. “Bij Fujitsu werken we aan een volledige implementatie van Box en hebben we als doel om Box wereldwijd te implementeren voor het samenwerken aan content, zowel intern als extern.”

Reactie van President en Managing Director bij K.K. Box Japan, Katsunori Furuichi

“Fujitsu is een toonaangevend technologiebedrijf en een van 's werelds grootste serviceproviders.”, zegt Katsunori Furuichi, President en Managing Director bij K.K. Box Japan. “Door voor Box te kiezen, helpt Fujitsu haar teams slimmer en productiever te werken. We zijn enorm verheugd dat Fujitsu Box heeft gekozen als oplossing voor haar cloud content management, om hiermee een volledige digitale werkomgeving te creëren.

Box-evenementen

Over Box

Box (NYSE: BOX) is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is in 2005 opgericht en ondersteunt wereldwijd meer dan 82.000 bedrijven, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Meer informatie over Box vindt u op www.box.com.

Contacts

Box
Titus Thomson, +44 (0)7598029952
titus@box.com

Contacts

Box
Titus Thomson, +44 (0)7598029952
titus@box.com