Cloud Lending Solutions wint FinTech Breakthrough-prijs voor best zakelijk leenplatform

SAN MATEO, Californië--()--Cloud Lending Solutions, toonaangevend op het gebied van cloudgebaseerde software voor leningen, heeft vandaag aangekondigd dat het is geselecteerd als winnaar van de prijs voor ‘Best Business Lending Platform’ (best zakelijk leenplatform) door FinTech Breakthrough, een onafhankelijke organisatie die de topbedrijven, technologieën en producten in de wereldwijde FinTech-markt erkent.

De FinTech Breakthrough Awards is een van de belangrijkste bekroningsprogramma’s ter wereld, bedoeld voor het erkennen van de FinTech-innovators, leiders en visionairs uit de hele wereld in verschillende categorieën, inclusief persoonlijke financiën, leningen, betalingen, investeringen, RegTech, InsurTech en nog veel meer. In 2018 trok het FinTech Breakthrough Award-programma meer dan 3.000 uit de hele wereld.

“De concurrentie in de prijzencategorie Business Lending (zakelijke leningen) voor ons FinTech Breakthrough Awards-programma voor 2018 was groot, en het doet ons veel plezier om Cloud Lending Solutions te erkennen voor hun succes in deze industrie”, zei James Johnson, Managing Director, FinTech Breakthrough. “Cloud Lending Solutions heeft een uitgebreid platform voor zakelijke leningen gedemonstreerd dat kan worden toegepast voor commerciële leningen, leningen voor kleine ondernemingen, constructieleningen, consumentenleningen, apparatuurleasing en meer, en een oplossing biedt die financiële instellingen in staat stelt op effectievere wijze en naadloos gebruik te maken van kapitaal.”

“Het doet ons veel plezier om deze erkenning bij de FinTech Breakthrough Awards van 2018 te ontvangen voor onze leningstechnologie. Onze klanten laten ons vrijwel allemaal weten dat de capaciteit om aan de behoeften van hun klanten te kunnen voldoen de relatie met de lenende partijen fundamenteel heeft veranderd”, zei Snehal Fulzele, CEO en medeoprichter van Cloud Lending Solutions. “Snel kunnen lenen, waar en wanneer klanten willen, betekent dat kleine ondernemingen, klanten, commerciële kredietverstrekkers of apparatuurverhuurders hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen kunnen financieren. Namens onze werknemers wereldwijd is het een grote eer om onderdeel te zijn van deze transformatie van de wereld van leningen.”

Over Cloud Lending Solutions

Cloud Lending Solutions is de technologie waar financiële instituten op vertrouwen die vooroplopen in de volgende golf van lenen en leasen. Via ons geïntegreerde front-to-end-leenplatform kunnen financiële instituten de leenervaring eenvoudiger maken, de verwerking van een lening versnellen, de aanvraagvolumes vergroten en operationele inefficiënties verlagen via automatisering en configuratie. Wij bieden oplossingen voor commerciële, kleine bedrijven-, constructie- en consumentenleningen, en apparatuurverhuur. Bezoek https://www.cloudlendinginc.com voor meer informatie

Over FinTech Breakthrough

FinTech Breakthrough, onderdeel van de Tech Breakthrough Awards -organisatie, is een onafhankelijk prijzen- en erkenningsplatform dat is toegewijd aan het bekronen van uitmuntende kwaliteit op het gebied van Financiële Technologische en Dienstenbedrijven en producten. De FinTech Breakthrough Awards bieden publieke erkenning voor de prestaties van FinTech-bedrijven en producten in categorieën zoals betalingen, persoonlijke financiën, vermogensbeheer, fraudebescherming, bankieren, lenen, RegTech, InsurTech en meer. Ga voor meer informatie naar www.FinTechBreakthrough.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cloud Lending Solutions
William Wagner, 650-279-0325
william@cloudlendinginc.com

Contacts

Cloud Lending Solutions
William Wagner, 650-279-0325
william@cloudlendinginc.com