CrowdStrike kondigt afronding van lancering van eindpuntbeveiliging aan

CrowdStrike brengt de eerste en enige directe, kant-en-klare eindpuntbeveiligingsoplossing op de markt

SUNNYVALE, Calif.--()--CrowdStrike® Inc., de marktleider op het gebied van eindpuntbeveiliging in de cloud, heeft vandaag de lancering aangekondigd van CrowdStrike Falcon® Endpoint Protection Complete™, een kant-en-klare oplossing die de Falcon Endpoint Protection (EPP)-technologie combineert met de vaardigheden en ervaring van het Falcon Endpoint Protection-team. Falcon Endpoint Protection Complete verandert alles door eindpuntbeveiliging krachtig en gemakkelijk te maken voor alle organisaties, ongeacht hun huidige beveiligingsniveau. Deze nieuwe oplossing vervolmaakt het CrowdStrike-portfolio en stelt CrowdStrike-partners in staat om een uitgebreid gamma van eindpuntbeveiligingsopties te bieden aan hun klanten.

De EPP Complete-oplossing combineert de effectiviteit van het Falcon-platform met de efficiëntie van een toegewijd team van beveiligingsprofessionals. Het verenigt de technologie, mensen, processen en expertise om alle aspecten van eindpuntbeveiliging te beheren - van implementatie, configuratie en onderhoud tot monitoring, alarmafhandeling en herstel. CrowdStrike EPP Complete integreert op unieke wijze krachtige best-in-class preventie, detectie en respons met IT-hygiënemogelijkheden, gekoppeld aan het Falcon EPP-team van beveiligingsexperts, om voor een krachtige verdediging te zorgen tegen de snel veranderende tactieken, technieken en procedures (TTP's) die gebruikt worden door tegenstanders. Deze schaalbare oplossing biedt organisaties van elke omvang het hoogste niveau van eindpuntbeveiliging.

Volgens Gartner: “Veel klanten misten de vaardigheden om de opkomende beveiligingstechnologieën die ze hadden gekocht te benutten. Daarom was het aanbieden van MDR-services een manier voor productleveranciers om klanten te helpen volledig gebruik te maken van hun technologie.”*

“Met de lancering van EPP Complete toont CrowdStrike ons voortdurende leiderschap in de industrie en onze inzet om de meest uitgebreide en effectieve combinatie van technologie, diensten en informatie te bieden om inbreuken te stoppen en bedrijven te helpen geconcentreerd te blijven op hun werkzaamheden,” aldus George Kurtz, mede-oprichter en chief executive officer van CrowdStrike. “We maken het voor klanten mogelijk om uitdagingen op het gebied van beveiligingspersoneel en -middelen op te lossen door hen in staat te stellen hun vermogen om meldingen te beheren en erop te reageren te vergroten en optimaal te profiteren van hun technologie-investeringen.”

“De zakelijke vereisten van een bedrijf eerst beoordelen en beginnen met een visie op risico die van binnen naar buiten kijkt, kan hiaten in de uitvoering van beveiligingsprogramma's binnen tools en processen identificeren en prioriteren,” stelde Todd Weber, vice-president van Partner Research and Strategy bij Optiv. “Door de aanpak en expertise van Optiv te combineren met de voortdurende inzet van CrowdStrike om moderne dreigingen aan te pakken, kunnen organisaties huidige en toekomstige bedreigingen effectief beoordelen en aanpakken. Hierdoor kunnen ze passende actie ondernemen om het juiste risiconiveau te behouden.”

“Met deze laatste lancering blijft CrowdStrike bewijzen dat het in staat is om een complete beveiligingsoplossing met zowel technologie als diensten aan onze klanten aan te bieden,” verklaarde president Ikeda van Macnica Networks Corp. “Als leverancier van beveiligingsoplossingen is het van vitaal belang voor ons voortdurende succes om samen te kunnen werken met geavanceerde organisaties die tegemoet komen aan de behoeften van de klant in een groot aantal markten om kritieke gegevens en infrastructuur beter te beveiligen.”

“CrowdStrike blijft haar volledige aanbod van beveiligingstechnologie en -diensten innoveren om onze gezamenlijke klanten de meest uitgebreide eindpuntbeveiligingsmogelijkheden te bieden die beschikbaar zijn,” gaf Steven Robb, president van de Solutions Group bij LaSalle Solutions, te kennen. “Onze samenwerking met CrowdStrike voorziet onze klanten van oplossingen om de technologische activiteiten te optimaliseren en cruciale gegevens te beveiligen in het steeds veranderende IT-landschap.”

Lees hier een blog van George Kurtz, CEO van CrowdStrike, voor meer informatie over CrowdStrike's lancering van het Spring Platform.

Bezoek CrowdStrike tijdens de RSA-conferentie van 2018 op stand #941 Moscone South voor presentaties en demo's en spreek met onze experts.

*Gartner: What MSSPs Need to Know About Offering MDR Services, Sid Deshpande, Craig Lawson, Toby Bussa, Kelly M. Kavanagh, 3 januari 2018.

Over CrowdStrike®

CrowdStrike is marktleider op het gebied van door de cloud geleverde eindpuntbescherming. Dankzij het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) biedt het CrowdStrike Falcon®-platform onmiddellijke zichtbaarheid en bescherming in de hele onderneming en worden aanvallen op eindpunten binnen of buiten het netwerk voorkomen. CrowdStrike Falcon wordt in enkele minuten ingezet om vanaf dag één te voorzien in bruikbare informatie en realtime beveiliging. Het verenigt naadloos AV van de volgende generatie met de allerbeste eindpuntdetectie en -respons, ondersteund door een 24/7 geleide jacht. De cloudinfrastructuur en single-agent-architectuur nemen de complexiteit weg en voegen schaalbaarheid, beheerbaarheid en snelheid toe.

CrowdStrike Falcon beschermt klanten tegen alle soorten cyberaanvallen, met behulp van geavanceerde, handtekeningloze AI en op Indicator-of-Attack (IOA) gebaseerde bedreigingspreventie om bekende en onbekende bedreigingen in realtime te stoppen. Aangedreven door de CrowdStrike Threat Graph™ correleert Falcon onmiddellijk meer dan 100 miljard beveiligingsevenementen per dag van over de hele wereld om bedreigingen onmiddellijk te voorkomen en te detecteren.

Er is veel meer te vertellen over de wijze waarop Falcon eindpuntbeveiliging heeft geherdefinieerd, maar er is maar één ding dat u hoeft te onthouden over CrowdStrike: wij stoppen inbreuken.

U hebt volledige toegang tot CrowdStrike Falcon Prevent™ door hier uw gratis proefperiode te starten.

Meer informatie: https://www.crowdstrike.com/
Volg ons: Blog | Twitter

© 2018 CrowdStrike, Inc. Alle rechten voorbehouden. CrowdStrike®, CrowdStrike Falcon®, CrowdStrike Threat Graph™, CrowdStrike Falcon Prevent™, Falcon Prevent™, CrowdStrike Falcon Insight™, Falcon Insight™, CrowdStrike Falcon Discover™, Falcon Discover™, CrowdStrike Falcon Intelligence™, Falcon Intelligence™, CrowdStrike Falcon DNS™, Falcon DNS™, CrowdStrike Falcon OverWatch™, Falcon OverWatch™, CrowdStrike Falcon Spotlight™ en Falcon Spotlight™ bevinden zich onder de handelsmerken van CrowdStrike, Inc. Andere merken zijn handelsmerken van derden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CrowdStrike, Inc.
Ilina Cashiola, 202-340-0517
Ilina.cashiola@crowdstrike.com

Contacts

CrowdStrike, Inc.
Ilina Cashiola, 202-340-0517
Ilina.cashiola@crowdstrike.com