WEX Inc. benoemt nieuwe Managing Director voor Europa

Anant Patel, vooraanstaande specialist uit de betalingensector, treedt in dienst bij WEX als Vice President en Managing Director voor Europa om de groei in de regio te bevorderen

PORTLAND, Maine--()--WEX Inc. (NYSE: WEX) heeft vandaag de benoeming van een nieuwe leidinggevende bekendgemaakt om haar regionale activiteiten in Europa uit te breiden. Anant Patel, een ervaren specialist uit de betalingensector, is in dienst getreden bij het kantoor van WEX in Londen als de nieuwe Managing Director van het bedrijf voor Europa.

“Anant brengt meer dan 17 jaar ervaring als vooraanstaande betalingenspecialist mee naar ons Europese WEX-team, gevestigd in Londen,” aldus Jay Dearborn, President van Corporate Payments bij WEX. “We zijn ervan overtuigd dat zijn expertise onze internationale inspanningen zal verrijken en de inspanningen voor groei in Europa - een belangrijke markt voor ons - zal intensiveren.”

In zijn nieuwe functie bij WEX zal Patel zijn kennis en expertise op het gebied van betaalkaartoplossingen inzetten om de activiteiten in de Europese regio verder uit te breiden. Voordat hij in dienst trad bij WEX diende Patel als Managing Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij First Performance Global.

“Ik verheug me erop te werken bij WEX, een bedrijf dat bekend staat als een uiterst innovatieve entiteit in de betalingensector,” aldus Patel. “Het bedrijf maakt een sterke groei door in de regio en heeft een geslaagde entree gemaakt in nieuwe markten als Duitsland en Frankrijk, dus het is interessant om onderdeel te zijn van deze expansie.”

WEX heeft verder Clare Murphy benoemd als directeur van Sales voor Europa. Murphy stapt over van Travelport en rapporteert direct aan Patel. Zij zal zich concentreren op het bevorderen van de verkopen in heel Europa en het helpen van klanten bij het optimaliseren van betalingen van leveranciers om tastbare voordelen voor het bedrijf te realiseren.

“Dit is een prachtige tijd om bij WEX in dienst te treden, gelet op de sterke groei en innovatie in de betalingensector. Ik verheug me op de samenwerking met het team om te helpen de concurrentiepositie van WEX in Europa te versterken,” aldus Murphy.

Over WEX Inc.
WEX Inc. (NYSE: WEX) is een vooraanstaande leverancier van betaaloplossingen voor bedrijven. WEX is uitgegroeid van een bedrijf dat in 1983 begon met het leveren van betaalkaartoplossingen voor wagenparken tot een multi-channel provider van betaaloplossingen voor bedrijven die 11 miljoen voertuigen vertegenwoordigen, en uitzonderlijke beveiliging en beheer van betalingen biedt voor een breed spectrum van bedrijfssectoren. WEX levert diensten aan een internationale groep klanten en partners en is wereldwijd actief, met kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Singapore. WEX en haar dochterondernemingen hebben meer dan 3300 associates in dienst. Het bedrijf is beursgenoteerd sinds 2005 en de aandelen van het bedrijf worden verhandeld aan de effectenbeurs van New York (NYSE) onder de aanduiding “WEX.” Bezoek voor meer informatie www.wexinc.com en volg WEX op Twitter via @WEXIncNews.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WEX Inc.
Lissa Andrews, 207-523-6121
Elisabeth.Andrews@wexinc.com
Directeur van Global Corporate Payments Marketing

Contacts

WEX Inc.
Lissa Andrews, 207-523-6121
Elisabeth.Andrews@wexinc.com
Directeur van Global Corporate Payments Marketing