Dame Maggie Smith en andere Harry Potter-filmacteurs gaan deel uitmaken van Jam City’s Harry Potter: Hogwarts Mystery

Het spel wordt op woensdag 25 april vrijgegeven

Dame Maggie Smith as Professor McGonagall, in Harry Potter: Hogwarts Mystery from Jam City (Photo: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Jam City:

Wie: Jam City, een studio voor mobiele games in Los Angeles, in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment.

Wat: Acteurs uit de Harry Potter-films zullen voiceover-werk leveren voor Jam City’s Harry Potter: Hogwarts Mystery. De volledige lijst met acteurs die hun stem leveren voor de game omvat:

  • Dame Maggie Smith (Professor Anderling)
  • Michael Gambon (Professor Perkamentus)
  • Warwick Davis (Professor Banning)
  • Sally Mortemore (Madame Irma Rommella)
  • Gemma Jones (Madame Plijster)
  • Zoe Wanamaker (Madame Hooch)

Wereldwijde releasedatum voor Harry Potter: Hogwarts Mystery is bevestigd voor woensdag, 25 April voor iOS en Android.

Waar: Los Angeles, Californië

Citaten:
“Ik ben blij dat ik betrokken ben bij het maken van Harry Potter: Hogwarts Mystery omdat het een geweldige manier is om een nieuwe generatie fans te bereiken en om hen eraan te herinneren dan Professor Anderling nog steeds de baas is,” aldus Dame Maggie Smith.

"Ons doel met Harry Potter: Hogwarts Mystery is om ervoor te zorgen dat de spelers voor de eerste keer echt voelen dat ze deel uitmaken van Zweinstein,” zei Chris DeWolfe, mede-oprichter en CEO van Jam City. “Door deze iconische en ongelooflijk getalenteerde acteurs in het spel op te nemen, zijn wij wederom beter in staat om fans echt hun eigen Hogwarts (Zweinstein)-ervaring te geven."

Assets: Om ondersteunende assets voor Harry Potter: Hogwarts Mystery, te downloaden, bezoek: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

Achtergrond: Harry Potter: Hogwarts Mystery is het eerste mobiele spel waar spelers hun eigen karakter kunnen creëren en het leven als leerling van Hogwarts kunnen ervaren. In het verhalenavontuur met RPG elementen creëren spelers een gepersonaliseerde leerlingavatar, wonen ze lessen bij, leren ze toveren en vormen ze vriendschappen of rivaliteiten met andere leerlingen. In het spel maken spelers belangrijke beslissingen die het verhaal van hun karakter op Hogwarts beïnvloeden. Het spel heeft een nieuw ontmoetingssysteem waar de beslissingen en acties van spelers hun avontuur beïnvloeden, zodat Harry Potter fans een legendarische heks of tovenaar kunnen worden.

Voor meer details over Harry Potter: Hogwarts Mystery en om andere fans te ontmoeten, bezoek www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, en voor meer informatie kun je terecht op www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Jam City:
Jam City is een wereldleider op het gebied van mobiele entertainment, die social gaming-ervaringen biedt aan miljoenen spelers overal ter wereld. Jam City werd in 2010 opgericht door de mede-oprichters van MySpace, Chris DeWolfe en Aber Whitcomb, en voormalig bestuurslid van 20th Century, Fox Josh Yguado. Jam City is het creatieve brein achter een aantal van de meest verkochte en langstlopende sociale games voor mobiele apparatuur, waaronder Cookie Jam (winnaar van Facebook ‘Game of the Year’) en Panda Pop. Jam City is de favoriete studio voor Hollywood, die meeslepende vertellende mobiele spelen rond iconische entertainmentmerken heeft ontwikkeld waaronder Harry Potter, Family Guy, Marvel Avengers en Futurama. Jam City heeft 500 medewerkers in studio's in Los Angeles (HQ), San Francisco, San Diego, Seattle en Buenos Aires. Het Jam City team is bekend om zijn creatieve uitmuntendheid en technische innovatie op belangrijke gebieden waaronder storytelling, data science en publieksintelligentie.

Over Warner Bros. Interactive Entertainment:
Warner Bros. Interactive Entertainment, een afdeling van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een vooraanstaande wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentiehouder en distributeur van entertainmentcontent voor de interactieve ruimte op alle platforms, waaronder console, handheld, mobiel en PC-gebaseerd gaming voor zowel interne en externe game-titels.

Over Portkey Games:
Portkey Games, van Warner Bros. Interactive Entertainment, is een games label toegewijd aan het creëren van Wizarding World™ gamingservaringen geïnspireerd door de visie van J.K. Rowling. Deze nieuwe games stellen spelers in staat om, als centraal spelkarakter, hun eigen Wizarding World™-avontuur te verkennen en ontdekken.

Over de Harry Potter-serie:
Harry Potter blijft een wereldwijd fenomeen. Alle zeven boeken van auteur J.K. Rowling hebben verkooprecords gebroken, en de serie heeft tot nu toe wereldwijd 500 miljoen boeken verkocht en is vertaald in 80 talen. Harry Potter films hebben tot nu toe wereldwijd meer dan $ 7,7 miljard opgebracht bij de verkoopkantoren. Daarmee is Harry Potter een van de meest succesvolle filmfranchise in de geschiedenis.

HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY software © 2018 Jam City, Inc. Ontwikkeld door Jam City. Jam City® en het Jam City-logo zijn geregistreerde en/of niet geregistreerde handelsmerken van Jam City, Inc. WIZARDING WORLD, HARRY POTTER en FANTASTIC BEASTS Uitgeversrechten © J.K. Rowling. PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY, WIZARDING WORLD, HARRY POTTER and FANTASTIC BEASTS karakters, namen en gerelateerde indicia zijn handelsmerken van © en ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden

Noot van de redactie:
om ondersteunende assets voor Harry Potter: Hogwarts Mystery, te downloaden, bezoek: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
of
Kenny Johnston, 602-999-1890
kjohnston@jamcity.com
of
ONE PR Studio (voor Jam City in de VS)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Contacts

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
of
Kenny Johnston, 602-999-1890
kjohnston@jamcity.com
of
ONE PR Studio (voor Jam City in de VS)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com