Pershing Square Holdings, Ltd. kondigt conference call voor beleggers over eerste kwartaal 2018 aan

AMSTERDAM--()--Pershing Square Holdings, Ltd (LN: PSH) (NA: PSH) zal haar driemaandelijkse telefonische toelichting voor beleggers houden op 9 mei 2018 om 17:00 uur CEST (11:00 uur EDT). Tijdens de oproep zal Bill Ackman en de overige leden van het beleggingsteam van Pershing Square een update geven over het portfolio en vragen beantwoorden die van tevoren door beleggers per e-mail zijn gezonden naar ir@persq.com.

Een audio webcast van de conference call zal beschikbaar zijn op PSH's website op www.pershingsquareholdings.com. De conference call zal ook telefonisch beschikbaar zijn. De inbelgegevens zijn beschikbaar op www.pershingsquareholdings.com op 7 mei 2018.

Na de toelichting zal een herhaling van het evenement beschikbaar zijn via audio webcast tot 24 mei 2018 om 05:59 uur CEST (23 mei 2018 - 23:59 uur EDT). Ga om toegang te krijgen tot de audio webcast naar de website van PSH op www.pershingsquareholdings.com.

Over Pershing Square Holdings, Ltd.

Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (NA: PSH) is een investeringsmaatschappij gestructureerd als een closed-end fonds dat geconcentreerde investeringen doet in met name Noord-Amerikaanse bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA
Maitland
Seda Ambartsumian/Sam Turvey
+44 20 7379 5151
Media-pershingsquareholdings@maitland.co.uk

Contacts

MEDIA
Maitland
Seda Ambartsumian/Sam Turvey
+44 20 7379 5151
Media-pershingsquareholdings@maitland.co.uk