RagingWire opent nieuw VA3 datacenter en Ashburn Data Center Campus in het hart van de beroemde ‘Data Center Alley’

VA3 brengt 16 megawatt energie en 22.761 vierkante meter ruimte beschikbaar vandaag op een beveiligde campus van 31,5 hectare, met de constructie van het VA4 Data Center

RagingWire new Ashburn VA3 Data Center (Graphic: Business Wire)

ASHBURN, Virginia & TOKIO--()--RagingWire Data Centers, Inc., de vooraanstaande aanbieder van datacenters in Noord-Amerika en zijn moedermaatschappij NTT Communications (NTT Com), het bedrijf voor informatie en communicatie technologie (ICT) oplossingen in en internationale communicatie binnen de NTT Group (TOKYO: 9432), heeft vandaag de opening van het nieuwe Ashburn VA3 Data Center bekend gemaakt, een hypermoderne faciliteit met 22.761 vierkante meter vloeroppervlak en 16 megawatt kritische belasting, gevestigd op RagingWire’s new Ashburn Data Center Campus.

Met 16 megawatt die nu beschikbaar zijn voor het nieuweVA3 Data Center en massieve schaalbaarheid in onze nieuwe Ashburn Data Center Campus, is RagingWire de eerste keuze geworden voor hyperscale, snelgroeiende klanten in de topmarkt voor datacenters wereldwijd,” zei RagingWire directeur en CEO Doug Adams. “Bovendien stelt ons wereldwijde bereik onze klanten in staat om hun rekensystemen in Ashburn uit te breiden naar datacentra overal ter wereld voor betere toegang en beschikbaarheid dan ooit tevoren.”

Het VA3 Data Center is het derde datacenter van RagingWire’s in Ashburn, en het eerste gebouw op RagingWire's nieuwe Ashburn Data Center Campus, een stuk land van 31,5 hectare dat is gepland om zeven datacenters te bevatten met in totaal 108 megawatt capaciteit en meer dan 90.000 vierkante meter ruimte op een sterk beveiligde locatie. Constructie van het nieuwe Ashburn VA4 Data Center is aan de gang op de Ashburn Data Center Campus en de oplevering wordt verwacht in 2019. Pre-leasen van VA4 is nu beschikbaar voor 16 megawatt kritieke energie en naar schatting 18500 vierkante meter datacenter-ruimte, waaronder naar schatting 1400 vierkante meter kantoorruimte, conferentieruimtes en lounges.

Gefeliciteerd RagingWire met de opening van het nieuwe VA3 datacenter en de Ashburn Data Center Campus,” zei Masaaki Moribayashi, Senior Vice President van Cloud Services bij NTT Communications en lid van de Raad van Bestuur voor zowel NTT Communications en RagingWire. “Uw innovatie en uitvoering heeft RagingWire NTT Communications geholpen om een van de grootste en meest succesvolle datacenterbedrijven ter wereld te worden.”

RagingWire’s Ashburn VA3 Data Center is ontworpen voor flexibiliteit en schaal, met opties voor toegewijde elektrische en mechanische infrastructuur in al zijn zes private ruimtes, die ook kunnen worden onderverdeeld. De computerruimte heeft een lay-out zonder pijlers en hoge plafonds en deuren voor optimaal ruimtegebruik. Voor telecommunicatie verbindt VA3 de andere twee Ashburn datacenters via een private glasvezelring, en heeft drie toegangspunten voor meer dan 25 exploitanten en cloudaanbieders. Voor de veiligheid heeft VA3 een gebouw-in-gebouw ontwerp, irisscanners, intelligente high-definition videocamera's die verdacht gedrag analyseren, anti-tailgate mantraps, een anti-klim hekwerk, en een veiligheidshek dat een vrachtwagen van 7,5 ton met een snelheid van 50 km/h kan tegenhouden. Klantenvoorzieningen omvatten kantoorruimte, conferentieruimtes en lounges, een gamekamer, fitnessruimte, conferentiecentrum en een beveiligde patio buiten.

RagingWire’s VA1, VA2 en VA3 datacenters in Ashburn geven klanten in totaal meer dan 45.000 vierkante meter ruimte en 44,4 megawatt energie in de meest begeerde datacenterlocatie ter wereld. Deze Ashburn datacenters zijn ook verbonden met andere vestigingen van RagingWire in Dallas, Texas en Noord-Californië nabij Silicon Valley, evenals met het globale datacenterplatform van het bedrijf dat meer dan 140 datacenters in meer dan 20 landen/regio´s beheert door het merk Nexcenter™ van NTT Communications.

Over RagingWire Data Centers

RagingWire Data Centers ontwerpt, bouwt en beheert missiekritische datacenters die 100% beschikbaarheid, high-density energievoorziening, flexibele configuraties, exploitantneutrale connectiviteit, en uitstekende klantenservice bieden. Het bedrijf heeft 113 megawatt kritische IT-energie verspreid over 140.000 vierkante meter datacenters in Ashburn, Virginia; Dallas, Texas en Noord-Californië met significante groeiplannen in deze locaties en andere top Noord-Amerikaanse markten voor datacenters. Als onderdeel van de NTT Communications group, is RagingWire een van de grootste aanbieders van datacenters ter wereld met een globaal netwerk van 140 datacenters in 20 landen en regio's onder beheer van NTT Communications onder het merk Nexcenter™ en financieel een van de sterkte bedrijven in de datacenterbranche. Ga voor meer informatie naar www.ragingwire.com

Over NTT Communications Corporation

NTT Communications levert adviesdiensten, architectuur, beveiliging en clouddiensten om de informatie- en communicatietechnologie (ICT) van bedrijven te optimaliseren. Dit aanbod wordt mogelijk gemaakt door de wereldwijde infrastructuur van het bedrijf, waaronder het toonaangevende wereldwijde tier-1 IP-netwerk, het Arcstar Universal One™ VPN-netwerk, dat wereldwijd meer dan 190 landen/regio’s bereikt, en meer dan 140 beveiligde datacenters. Oplossingen van NTT Communications gebruiken de wereldwijde hulpbronnen van de bedrijven van de NTT Group, waaronder Dimension Data, NTT DOCOMO en NTT DATA.

www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

RagingWire Data Centers
James Leach, +1-703-840-7721
jleach@ragingwire.com
or
NTT Communications
Hiroshi Seo, +81-3-6733-9511
wg-cl@ntt.com

Contacts

RagingWire Data Centers
James Leach, +1-703-840-7721
jleach@ragingwire.com
or
NTT Communications
Hiroshi Seo, +81-3-6733-9511
wg-cl@ntt.com