Zwitsers wearablemerk MyKronoz kondigt verkrijgbaarheid van ZeTime Petite hybride smartwatch op CES 2018 aan

Demo's zijn verkrijgbaar op CES Unveiled, Pepcom Digital Experience, en bij de MyKronoz-stand in de Sands Expo (hal A-D, stand #42511)

MyKronoz ZeTime Petite & Regular

GENÈVE--()--Na een historische crowdfunding campagne die vorig jaar meer dan $ 6 miljoen heeft opgeleverd op Kickstarter en Indiegogo, heeft MyKronoz, het voornaamste horlogemakerijmerk voor de slimme generatie, vandaag de wereldwijde verkrijgbaarheid bekendgemaakt van haar ZeTime Petite hybride smartwatch. Zowel de ZeTime Petite (39 mm) als de Regular (44 mm) zullen te zien zijn en beschikbaar voor demo's op CES 2018 van 9 t/m 12 januari in Las Vegas.

's Werelds eerste hybride smartwatch met mechanische wijzers op een kleurentouchscreen, ZeTime biedt het klassieke ontwerp van een traditioneel Zwitsers uurwerk met de meest geavanceerde functies van een smartwatch. MyKronoz's eigen 'Smart Movement'-technologie zorgt ervoor dat de altijd werkende wijzers van de ZeTime maximaal 30 dagen kunnen functioneren op een enkele lading; de primaire functie van het horloge - de tijd aanwijzen - wordt hierbij altijd gegarandeerd. Met een verkoopprijs vanaf $ 199 is het hybride horloge nu verkrijgbaar in twee verschillende maten (39 mm en 44 mm) en drie collecties met verschillende afwerkingen voor de horlogekast en verschillende horlogebanden, om een breed publiek aan te spreken.

“MyKronoz wil een nieuwe norm stellen in zowel de horlogemakerij- als de wearable-industrie. Met ZeTime hebben we de eerste smartwatch zonder compromissen gemaakt, door het beste van Zwitsers ontwerp en expertise bijeen te brengen in een draagbaar horloge,” aldus Boris Brault, CEO en oprichter van MyKronoz. “Terwijl we onze ambitie nastreven om de leider van morgen te worden in nieuwe generatie horloges met een aantrekkelijke prijspositionering en innovatieve technologieën, zijn we meer dan enthousiast en trots om onze baanbrekende productlijn te presenteren op CES 2018.”

De MyKronoz ZeTime, bewijs van de gedurfde en ambitieuze strategie van de onderneming, werd ondersteund door meer dan 35.000 geldschieters en werd zo de meest gefinancierde hybride smartwatch - de grootste campagne ooit van een Europees bedrijf en het meest gesteunde product van het hele jaar 2017. Op het moment wordt de ZeTime nog steeds volop gevolgd binnen online gemeenschappen en zal het begin 2018 massaal worden gepromoot in de detailhandel in meer dan 60 landen.

Met een 1,05 inch TFT-kleurentouchscreen voor de Petite-versie en 1,22 inch voor de Regular, is MyKronoz nu een van de weinige wearablemerken die een smartwatch aanbieden in twee maten voor de display en horlogekast, een belangrijk kenmerk voor de bevordering van grootschalige aanvaarding.

ZeTime zit boordevol geavanceerde, eenvoudig te gebruiken functies voor elke consument.

Met het kleurentouchscreen en de intuïtieve navigatie van de slimme kroon kunnen gebruikers hun telefoonfuncties direct vanaf hun pols regelen: meldingen lezen, inkomende gesprekken weergeven, weersvoorspellingen bekijken, muziek afspelen, een foto nemen en nog veel meer. De eigen Smart Movement-technologie van ZeTime verbetert de gebruikerservaring door de positie van de wijzers automatisch aan te passen, zodat de zichtbaarheid van het scherm gemaximaliseerd wordt bij het lezen van meldingen. Het hybride apparaat is ook voorzien van een optische hartslagsensor en een accelerometer met 3 assen om de dagelijkse activiteit en slaap te volgen.

Ontworpen om de hele dag en elke dag te worden gedragen, ZeTime is waterbestendig tot ATM 5, wordt geleverd in een elegante roestvrijstalen horlogekast, saffierglas en een verscheidenheid aan verwisselbare banden en aanpasbare wijzerplaten. ZeTime maakt naadloos verbinding via Bluetooth met zowel Android- als iOS-telefoons (Android 5.0+ of iOS 8.0 en hoger).

De MyKronoz ZeTime Petite maakt zijn debuut op CES Unveiled op zondag 7 januari 2018 in Mandalay Bay. De ZeTime Petite en ZeTime Regular hybride smartwatches zullen ook te zien zijn en beschikbaar voor demo's op Pepcom Digital Experience! op maandag 8 januari 2018 in The Mirage; en op de showvloer van CES 2018 bij de stand van MyKronoz in de Sands Expo (stand #42511) van 9 t/m 12 januari 2018.

Technische specificaties (Maten: [R] Regular – [P] Petite)

 • Materiaal: roestvrij staal, saffierglas
 • Bluetooth: BLE 4,2
 • Afmetingen horlogekast: [R] 44 x 12,8 mm - [P] 39 x 12,6 mm
 • Afmetingen horlogeband: [R] 22 mm - [P] 18 mm
 • Gewicht: [R] 90 g – [P] 80 g
 • Type batterij: Li-iOn [R] 200 mAh – [P] 180 mAh
 • Levensduur batterij: tot 30 dagen (analoge modus) / 3 dagen (smartwatch-modus)
 • Laadsysteem: opladen via stopcontact
 • Type display: TFT-kleurentouchscreen met gat
 • Display: [R] 1,22 in / 240*240 px – [P] 1,05 in / 240*240 px
 • Sensoren: 3-assige accelerometer, optische hartslagmeter
 • Waterbestendigheid: 5 ATM
 • Compatibiliteit: iOS 8+ en Android 5.0+

Over MyKronoz

MyKronoz, opgericht in januari 2013, is een Zwitsers bedrijf, gevestigd in Genève, dat wearables ontwerpt en ontwikkelt die zijn bedoeld om een bijdrage te leveren aan een steeds meer mobiele, verbonden en digitale lifestyle. MyKronoz streeft ernaar de mobiele gebruikersbeleving uit te breiden en te veraangenamen door middel van stijlvolle, intuïtieve en functionele technische accessoires. MyKronoz is momenteel vertegenwoordigd in 40 landen en wordt verkocht door grote detailhandelaren en partners wereldwijd: Amazon, Orange, Auchan, Carrefour, Best Buy, Walmart, Yodobashi, HMV. MyKronoz biedt een volledig assortiment van apparaten met communicatiefunctionaliteit binnen 4 productcategorieën: activiteitentrackers, smartwatches, hybride smartwatches en polstelefoons. Het doel van MyKronoz is te voldoen aan de behoeften en wensen van 's wereld meest uiteenlopende gebruikerstypen met een uniek DNA waarin mobiele techniek en mode zijn verweven, dankzij volledige compatibiliteit met iOS en Android en een betaalbare prijs. Ga voor meer informatie naar www.mykronoz.com of volg @mykronoz op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MyKronoz
Annabel Corlay
press@mykronoz.com

Contacts

MyKronoz
Annabel Corlay
press@mykronoz.com