Bemutatkozik az Access, a Michael Kors viselhető okostechnológiai kiegészítője: a jövő és a divat találkozása

Michael Kors Access Smartwatch

LONDON--()--A luxus divatcikkeket forgalmazó globális márka, a Michael Kors (NYSE:KORS) nagy örömmel mutatja be a viselhető technológiai kiegészítők kategóriájába tartozó termékcsaládjának új tagját, a MICHAEL KORS ACCESS okosórát. Az egyéni stílust innovatív technológiával ötvöző termékcsaládját a luxusdivat vezető márkája a legújabb divatot követő fogyasztóknak szánja.

A Google Android Wear™ okosóra platformját alkalmazó, csúcstechnológiát képviselő MICHAEL KORS ACCESS okosórát, amely Androidos™ telefonokkal és iPhone®-okkal egyaránt kompatibilis, a Google-lal együttműködve fejlesztette ki a cég

A technológiai újdonságok és a közösségi médiumok zökkenőmentes együttes használatát biztosítani hivatott, aktivitásmérőket is magában foglaló MICHAEL KORS ACCESS termékcsalád kiváló példája annak, hogyan kombinálható a konnektivitást biztosító okoseszközök esetében az egyszerű kezelhetőség a vonzó külsővel. "A vevőink szeretik a divatot, és a hét minden napján, a nap 24 órájában igénylik az internetes kapcsolatot" - fejtette ki Michael Kors. "Úgy gondolom, értékelni fogják ezt a divatos kiegészítőt, amely a közösségi médiumok elérhetőségének biztosítása mellett az egészségi paraméterek ellenőrzését és az aktivitás mérését egyaránt lehetővé teszi."

A MICHAEL KORS ACCESS okosórák megjelenését a márka kedvelői tetszésük szerint szabhatják testre:

- Exkluzív Michael Kors óraképek állnak rendelkezésükre, amelyek egyszerű legyintéssel (swipe) váltogathatók-a konditeremben használt digitális órakép az esti programhoz csillogó gyémántberakásos animált számlappal cserélhető fel

- Több száz különféle órakép-kombináció, ezernyi szín és számos kiegészítő paraméter jeleníthető meg

- Az Android Wear alapú, érintőkijelzővel rendelkező okosórák az alábbi funkciókkal rendelkeznek:

o Értesítés közösségi oldalak frissítéseiről, SMS és e-mail üzenetek érkezéséről

o Alkalmazásértesítések

o Smart súgó a Google-től

o Beépített fitneszteljesítmény-mérő

- Cserélhető bőr és szilikon óraszíjak

- Aranyszínű, elegáns verzió a nők és sportos dizájn a férfiak számára

- Mágneses töltés

- A Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100, egy rendkívül interaktív érintőkijelző-kezelést lehetővé tévő egylapkás rendszer (SoC)

"Ezeket a trendi okosórákat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy segítsék vevőinket a mai felgyorsult életritmusból adódó feladatok megoldásában, és ugyanakkor tulajdonosuk úgy alakíthassa őket, hogy tükrözzék saját, egyéni stílusát" - magyarázta John Idol, a Michael Kors elnök-vezérigazgatója.

A Michael Kors termékek vásárlói rendkívül elfoglaltak, hiszen minden nap rengeteg tennivalójuk van - a MICHAEL KORS ACCESS kollekció segítségével azonban hatékonyan szervezhetik életüket. "A Google böngészőtől az okosórákig terjedő termékeivel a Google arra törekszik, hogy biztosítsa ügyfelei számára azokat az információkat, amelyekre mindennapjaikhoz szükségük van, és amelyek révén folyamatosan tájékozódhatnak azokról a dolgokról, amelyek fontosak számukra" - mondta el David Singleton, az Android Wear Engineering divíziójának elnökhelyettese. "Az Android Wear alapú termékcsalád új színt visz a viselhető kiegészítők kategóriájába: a gyönyörű MICHAEL KORS ACCESS okosórák viselői saját, egyéni stílusukat kifejező, divatos eszköz segítségével szervezhetik könnyedén és kényelmesen mindennapjaikat."

A MICHAEL KORS ACCESS 18 országban kerül forgalomba egy, a digitális médiumokban és a sajtóban elindított kampány keretében, melynek részét képezi egy Zendaya és Martha Hunt szereplésével készült videó is. A videóban a két modell egy programokkal teli napját követhetik nyomon a nézők New York City-ben - a reggeli testedzéstől kezdve egészen egy ragyogó esti partiig. A divatos Michael Kors Access okosórák segítségével a lányok a nap folyamán felmerülő összes akadályt áthidalják -biztonyítékául annak, hogy egy jó kiegészítővel valóban "minden hozzáférhető" (#AccessItAll). A videó a következő linken érhető el: https://youtu.be/vV7_aaSKNU0.

A MICHAEL KORS ACCESS okosórák kiskereskedelmi alapára 350 USA dollár, az aktivitásmérők kezdő ára pedig 95 USA dollár. Mindkét termék kapható a Michael Kors üzletekben, a MichaelKors.com internetes oldalon, valamint egyes áruházakban és szaküzletekben.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címekre:

Michael Kors Access: http://www.michaelkors.com/Access

Destination Kors: http://www.destinationkors.com/

Michael Kors a Facebookon: http://www.facebook.com/michaelkors

@MichaelKors a Twitteren: http://twitter.com/michaelkors

@MichaelKors az Instagramon: http://instagram.com/michaelkors

Michael Kors a Pinteresten: http://pinterest.com/michaelkors.com

@MichaelKors a Weibon: http://weibo.com/michaelkors

Keressen rá a "Michael Kors" kifejezésre a Weixinen és a WeChaten!

Search for "Michael Kors" on LINE Japan

Az Android Wear™-hez a telefonon Android 4.3+ vagy iOS 8.2+ szükséges. A támogatott funkciók a platformtól függően eltérőek lehetnek. Androidos telefonján vagy iPhone®-ján látogasson el a következő weboldalra, hogy megtudja, kompatibilis-e az Ön eszköze: g.co/wearcheck.

A Google, az Android és az Android Wear a Google Inc. védjegye.

Az iPhone az Apple, Inc. védjegye. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated védjegye.

Amit a Michael Kors-ról tudni kell…

Michael Kors luxus kiegészítőiről és a mindennapokban hordható, úgynevezett prét-á-porter ruháiról ismert, számos díjjal kitüntetett, világhírű divattervező. A nevét viselő, 1981-ben alapított vállalat jelenleg is divatcikkek széles skáláját állítja elő és forgalmazza Michael Kors, MICHAEL Michael Kors és Michael Kors Mens márkanéven. A cég termékei közt megtalálhatók kiegészítők, lábbelik, karórák, ékszerek, férfi és női ruházati cikkek, valamint egy teljes illatszercsalád. A Michael Kors üzletek, amelyeket maga a vállalat, illetve licenc alapján partnerei üzemeltetnek, megtalálhatók a világ szinte minden fontos városában, ideértve New Yorkot, Beverly Hills-t, Chicagót, Londont, Milánót, Párizst, Münchent, Isztanbult, Dubajt, Szöült, Tokiót és Hongkongot.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz. Felhívjuk a sajtóközlemény olvasóinak figyelmét, hogy ne támaszkodjanak túlzott mértékben az ilyen állításokra, mivel azokat számos bizonytalansági tényező és a Vállalat működésével és gazdasági környezetével kapcsolatos egyéb tényező befolyásolhatja. E tényezők nehezen prognosztizálhatók, és jó néhányra a Vállalatnak egyáltalán nincsen befolyása. Az előremutató állítások közé tartoznak azok az információk is, amelyek a Vállalat lehetséges vagy feltételezett jövőbeli működési eredményeire vonatkoznak, ideértve a Vállalat üzleti stratégiájára vonatkozó információkat is. Az előremutató állítások rendszerint olyan szavakat tartalmaznak, mint például "lehetséges", "fogunk", "kellene", "úgy hisszük", "várakozásaink szerint", "várhatóan", "szándékozunk", "terveink szerint", "becsléseink szerint" vagy ehhez hasonló kifejezéseket. Az e sajtóközleményben szereplő előremutató állítások olyan feltételezéseken alapulnak, amelyek a cégvezetőség iparági tapasztalatait, valamint a múltbeli tendenciákról, a jelenlegi feltételekről, a várható jövőbeli fejleményekről és egyéb tényezőkről a jelenlegi körülmények alapján alkotott nézeteit tükrözik. A sajtóközlemény olvasóinak tudatában kell lenniük, hogy ezek az állítások nem tekintendők úgy, mint amelyek garantálják a cég teljesítményét vagy eredményeit. Az állítások ismert és ismeretlen kockázatok, bizonytalansági tényezők és feltételezések tárgyát képezik. Bár a Vállalat úgy gondolja, hogy ezek az előremutató állítások ésszerű feltételezéseken alapulnak, a sajtóközlemény olvasóinak tudatában kell lenniük annak, hogy a Vállalat tényleges pénzügyi és működési eredményeit számos tényező befolyásolhatja, melyek következtében a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az ezekben az előremutató állításokban leírt eredményektől. Ezeknek a tényezőknek a részletesebb ismertetése megtalálható a Vállalat által az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission) 2016. június 1- jén a 2016. április 2-án végződő pénzügyi évre vonatkozóan a 10-K nyomtatványon benyújtott Éves jelentés "Risk Factors" című fejezetében, illetve más részeiben (ügyiratszám: 001-35368).

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
ICR, Inc.
Jean Fontana, 203-682-1214
jean.fontana@icrinc.com
Alecia Pulman, 646-277-1231 (Media)
KorsPR@icrinc.com

Contacts

Kapcsolat:
ICR, Inc.
Jean Fontana, 203-682-1214
jean.fontana@icrinc.com
Alecia Pulman, 646-277-1231 (Media)
KorsPR@icrinc.com