Actelis betreedt markt voor industriƫle ethernetschakelaars

FREMONT, Calif.--()--Actelis Networks, een bedrijf in krachtige breedbandverbindingen via koper, boort nieuwe verticale markten aan met een portfolio van gespecialiseerde schakelaars voor industrieel ethernet. Actelis richt zich op exploitanten van intelligente verkeerssystemen, surveillancenetwerken en zakelijke en publieke campusnetwerken. Daarnaast verkoopt Actelis zijn schakelaars voor bepaalde toepassingen binnen spoorweg-, pijpleiding- en nutsnetwerken.

Het nieuwe portfolio bestaat uit compacte, gespecialiseerde en temperatuurbestendige ethernetschakelaars met DIN-railbevestiging en backhaul van gebonden koper en glasvezel. De nieuwe schakelaars ondersteunen ook de interfaces, protocollen en opties van servers en Power over Ethernet (PoE), wat is vereist voor deze verticale markten. De platforms voor industrieel ethernet, die compatibel zijn met Actelis' aggregatie-eenheden uit de ML2300- en M230-serie, bieden netwerkexploitanten ongeƫvenaarde flexibiliteit en kostenoptimalisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Actelis Networks
Michal Winkler-Solomon, 973-626-0048
Sr. Director of Product Marketing
Mwinkler@actelis.com

Contacts

Actelis Networks
Michal Winkler-Solomon, 973-626-0048
Sr. Director of Product Marketing
Mwinkler@actelis.com