Quectel en The Things Industries kondigen een partnerschap aan om moduleservicebeheer te verbeteren via integratie van LoRaWAN

Quectel and The Things Industries announce partnership to boost module service management through LoRaWAN integration (Graphic: Business Wire)

BELGRADO, Servië--()--Quectel, een internationale leverancier van IoT-oplossingen, en The Things Industries, een wereldleider op gebied van LoRaWAN® IoT-oplossingen (Internet of Things), kondigen vandaag een partnerschap aan zodat de KG200Z LoRaWAN-module van Quectel voortaan met de certificaties "Works with The Things Stack" en "Secured by The Things Stack" geïntegreerd is. Op die manier lrijgen gebruikers een robuuste en beveiligde LoRaWAN-oplossing voorgesteld.

De KG200Z-module van Quectel maakt gebruik van de kracht van STM32WL by STMicroelectronics, wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties voor long-range applicaties op laag vermogen. Het werkt binnen de LoRa hoge-frequentieband, gaande van 862 MHz tot 928 MHz, en omvat geavanceerde AES hardwarecodering voor een betere beveiliging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com