Als uitnodiging tot het 5G-tijdperk aangestuurd door AI zal GIGABYTE de servers van de nieuwe generatie voorstellen voor AI/HPC-, telecom- en groene computeroplossingen tijdens de MWC 2024

Inviting the AI-powered 5G Era, GIGABYTE will Present Next-Gen Servers for AI HPC, Telecom, and Green Computing Solutions at MWC 2024 (Photo: Business Wire)

TAIPEI--()--GIGABYTE Technology, een IT-pionier die zich toespitst op het bevorderen van wereldwijde industrieën aan de hand van cloud- en AI-computersystemen, zal op de MWC 2024 aanwezig zijn met haar servers van de nieuwe generatie die telecommunicatiebedrijven, cloudserviceproviders, ondernemingen en KMO's in staat stellen om vlot de waarde van 5G en AI te benutten. Er wordt een innovatieve AI-server voorgesteld, die beschikt over AMD Instinct MI300X 8-GPU, en een volledige serie AI/HPC-servers die de nieuwste chip-technologie van AMD, Intel en NVIDIA ondersteunen. Op de demonstratie worden ook de geïntegreerde groene computeroplossingen voorgesteld, die uitblinkers zijn op gebied van warmteafvoer en energievermindering.

De demonstratie gaat door van 26 tot 29 februari in Stand #5F60, Hall 5, Fira Gran Via, Barcelona.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Michael Pao brand@GIGABYTE.com

Contacts

Media: Michael Pao brand@GIGABYTE.com