Armis gerangschikt als Top Performer in 2024 Best in KLAS Report for Healthcare IoT Security

Report erkent software- en servicesbedrijven die gezondheidszorgprofessionals op uitmuntende wijze helpen om hun patiëntenzorg te verbeteren

SAN FRANCISCO--()--Armis, het asset-intelligence cybersecuritybedrijf, maakte vandaag bekend dat het voor het tweede jaar op rij de titel 'Top Performer' in de 2024 Best in KLAS Software & Services Report for Healthcare IoT Security heeft gekregen. De Best in KLAS report erkent software- en servicesbedrijven die gezondheidszorgprofessionals op uitmuntende wijze helpen om hun patiëntenzorg te verbeteren.

Deze erkenning van KLAS, die uitsluitend is gebaseerd op klantenbeoordelingen, is een ware getuigenis van onze niet-aflatende inzet om de kwetsbaarheden voor aanvallen binnen gezondheidszorgorganisaties te beschermen,” zegt Mohammad Waqas, CTO Gezondheidszorg bij Armis. “Ik wil alle klanten van Armis bedanken die dit jaar de tijd hebben genomen om aan KLAS hun ervaring te delen met Armis CentrixTM voor de veiligheid van medische hulpmiddelen. Uw feedback is voor ons een grote hulp om onze oplossingen voortdurend te verbeteren en de best mogelijke waarde aan de gemeenschap van de gezondheidszorg te bieden.”

De 2024 Best in KLAS report is gebaseerd op onafhankelijke feedback van gezondheidszorgverleners in Noord-Amerika. Het evalueert leveranciers binnen zes belangrijke prestatiegebieden: cultuur, getrouwheid, activiteiten, product, relatie en waarde. Armis behaalde een voortreffelijke totaalscore, die uitmuntendheid in elke categorie aantoonde en de positie van het bedrijf als leider in IoT-beveiliging voor de gezondheidszorg verstevigt.

Bij vragen over Armis gaven klanten aan KLAS de volgende, anoniem gemaakte commentaren als beoordeling van de oplossing van het bedrijf:

  • In het licht van hoe gevoelig en alert we allemaal zijn geworden voor bepaalde gevaren rond cyberbeveiliging en cyberrisico's die verband houden met het doordringen tot informatie over de gezondheid van de mensen via heel wat verschillende kanalen van medische hulpmiddelen en applicaties, is de applicatie van Armis robuust om alle met het netwerk verbonden apparaten te kunnen zien. Het is werkelijk ongelooflijk om de grote hoeveelheid vermogen te aanschouwen die het platform van Armis voor ons op tafel gooit. Het product is echt een fantastisch instrument. Het rapportagedeel kan niet alleen verbonden apparaten identificeren, maar het is ook in staat te identificeren welk type apparaat iets is via de algoritmes van het product. Het product is in staat te bepalen wat de bouw, het model en het serienummer zijn, en in sommige gevallen met welk besturingssysteem het apparaat werkt. Onlangs hadden we een probleem voor met het updaten van de beveiliging op alles wat nog werkte met iets wat geen Windows 10 was. Via het systeem van Armis konden we nagaan hoeveel apparaten er via de applicatie rapporteerden dat ze niet op het niveau van Windows 10 waren. Met de rapporteringsstructuur hebben we nu zicht op heel wat zaken waar we voordien niets van afwisten.” - Directeur, april 2023
  • Armis doet het zeer goed met implementaties. Ze zijn bijzonder goed onderlegd over hun producten. In hun team hebben ze experts ter beschikking, dus als wij voor een configuratie hulp nodig hebben, dan hebben zij de mensen die hiervoor doorgaans in stand-by staan om te helpen en eventuele problemen op te lossen.” - Analist/coördinator, april 2023
  • In het algemeen actualiseert Armis hun platform regelmatig en verschaffen zij goede kennisgevingen over nieuwe verbeteringen en nieuwe functies. Zij ondersteunen deze kennisgevingen met schriftelijk materiaal en video's, maar ook met live sessies als we met wat geluk voldoende tijd hebben om die bij te wonen. Het is waardevol dat de leverancier constant nieuwe functies en nieuwe mogelijkheden aan het product toevoegt.” - Analist/coördinator, september 2023

In juli 2023 werd Armis gekwalificeerd als de best presterende sectoroverkoepelende leverancier in de KLAS Healthcare IoT Security 2023-report voor haar diepgaande dekking van IoT, OT, IoMT en IT binnen alle verticale lijnen.

Het voorbije jaar bleef Armis haar inzet verder uitdiepen om gezondheidszorgorganisaties veilig te stellen. Door de kracht van Armis CentrixTM, het platform voor beheer van cyberblootstelling, en de Asset Intelligence Engine aangestuurd door AI van Armis te combineren, heeft Armis haar capaciteiten specifiek voor de gezondheidszorg versterkt. Op die manier zorgen zij voor volledige zichtbaarheid en beveiliging voor alle medische hulpmiddelen, klinische activa en het hele ecosysteem van de gezondheidszorg, zonder enige vorm van onderbrekingen voor de patiëntenzorg.

Armis is sponsor van HIMSS 2024, dat doorgaat in Orlando, FL, van 11 tot 15 maart. Kom met Armis kennismaken bij de stand #1621 in de CyberSecurity Command Center of breng een bezoek aan het team in de Main Walkway bij stand #1048. Tijdens HIMSS zal Mohammad Waqas, CTO Gezondheidszorg van Armis, een toespraak houden over het “Opbouwen van een omvattend programma voor beveiliging van de gezondheidszorg voor de patiëntenzorg van de volgende generatie.” Deze sessie gaat dooor op dinsdag 12 maart van 10.15u am - 10.30u am EDT in de Orange County Convention Center, Theatre A.

Om de KLAS-report te lezen, gaat u naar: 2024 Best in KLAS - Software & Services

Voor meer informatie over Armis CentrixTM voor beveiliging van medische hulpmiddelen, gaat u naar: https://www.armis.com/platform/armis-centrix-for-medical-device-security/

Over Armis

Armis, het asset-intelligence cybersecuritybedrijf, bechermt de volledige kwetsbaarheid voor aanvallen en beheert de blootstelling aan cyberrisico's van de organisatie in realtime. In een snel evoluerende wereld zonder afgrenzingszones verzekert Armis dat organisaties continu alle kritieke activa zien, beschermen en beheren. Armis beveiligt Fortune 100-, 200- en 500-bedrijven maar ook nationale regeringen, staats- en lokale entiteiten om te helpen kritieke infrastructuur, bedrijfsactiviteiten en de gemeenschap 24/7 veilig en beveiligd te houden. Armis is een bedrijf in privéhanden met hoofdzetel in Californië.

Over KLAS Research

KLAS is een bedrijf gericht op onderzoek en inzichten, met als globale missie om de gezondheidszorg te verbeteren. KLAS werkt met duizenden gezondheidszorgprofessionals en artsen om gegevens en inzichten over software en services te verzamelen, om tijdige verslagen en prestatiegegevens te verstrekken die de stem van de verleners en de betalers vertegenwoordigen en optreden als katalysatoren om de prestaties van leveranciers te verbeteren. Het onderzoeksteam van KLAS publiceert rapporten die de meest prangende vragen dekken waarmee de technologie van de gezondheidszorg op vandaag mee te maken krijgt, waaronder inzichten in opkomende technologieën, die vroegtijdige inzichten verschaffen over de toekomst van technologieoplossingen voor de gezondheidszorg. KLAS bevordert ook de meting en samenwerking tussen verleners en betalers van gezondheidszorg en de toepassing van beste praktijken. Lees meer via klasresearch.com .

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:
Rebecca Cradick
Senior directeur, internationale communicatie
Armis
pr@armis.com

Contacts

Mediacontactpersonen:
Rebecca Cradick
Senior directeur, internationale communicatie
Armis
pr@armis.com